Počet zobrazení stránky

pondělí 27. února 2012

Kolíkovo ohlédnutí v čase

Krátce po vejšce když jsme si s přáteli užívali čerstvě vydřené tituly a zdokonalovali naše metody jak se dostat do kalhotek těm nejatraktivnějším holkám a zhruba v té době objevili Prahu Angličané ... ne angličtí gentlemani, aristokraté, právníci nebo manažeři. Objevili jí týpci co v UK sotva platili nájem, energie a nadávali na drahé pivo. Nechápal jsem to, banda uřvanejch vidláků v ušmudlanejch hadrech a českým holkám začalo houfně padat spodní prádlo. Správná mediální masáž kdy každou chvíli v ženských časopisech vyšel článek jak má Máňa úžasného Angličana který nekrká, neprdí, je pozorný, pere, vaří, uklízí a ještě k tomu je samozřejmě jako každý Anglán ve vatě. Téhle odrbané bandě to otevřelo úplně nové možnosti. Jistě si to všichni pamatujete. (Do teď jsem přesvědčený, že tyhle články jsou velice dobře promyšlená marketingová strategie zahraničních cestovních agentur, v Anglii si zase lze přečíst jaké jsou holky z východu rádodajky nebo po případě výborné manželky :-)

Já jsem se snažil jak blbec dobře oblékat, být zajímavý, mít široký přehled, být vtipný a najednou tohle! Při jedné takové akci ve Zlatém Stromě dozrála moje frustrace za určitou hranici a říkám kamarádovi: "Víš co? You are Bill and I am Steve!" Po prvotních přehmatech kdy se nedal udržet smích s holkou co se lámanou angličtinou snažila zalíbit a sem tam puštění českého slova do konverzace jsme vypilovali přízvuk a odstranili výše popsané nedostatky … úspěch byl přímo neuvěřitelný. Scénář byl vždy stejný, na baru jsme si objednali v angličtině usmáli se na první pěknou holku, která to slyšela započali konverzaci a za pár hodin rozbalili krabičku kondomů :-) Bylo to tak jednoduché až mne to místy nebavilo. Bylo to tak levné, odporné, pod úroveň a zároveň tak zatraceně efektivní. Ještě větší úspěch než v Praze jsme slavili s kamarádem v Brně a v Ostravě, kdy jsme v některých klubech byli skutečnou atrakcí pro ženský. Musím ale také přiznat, že i místní borci měli o hodně méně pochopení, takže po jedné takové akci kdy jsme od ostravských chacharů dostali přes držku jsme omezili tyto aktivity jen na Prahu. Do dneška to sem tam z nostalgie pro srandu zkusím, ale dnešní holky už jsou podstatně lépe jazykově vybavené a už ví, že ne každý cizinec je takové terno.

Na závěr musím sebekriticky přiznat, že i mně se líbí holky mluvící cizím jazykem. Je to tak nějak sexy a kdo ví kolikrát jsem naletěl já, ale jestli ano bylo to hezké naletění :-)

Přiznejte se pánové? Kdo z vás už byl taky někdy Steve nebo Bill? :-)

Kolík

15 komentářů:

  1. Co se ženských týče, vždycky jsem byl sám sebou... a podle toho to pak vždycky dopadalo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Meči, tak jsi nenarazil na správné typy holek. věřím, že zrovna ty nemůžeš mít problém k sobě najít holku :)

      Vymazat
    2. No to by ses divila... :D

      -ZM

      Vymazat
  2. Tohle obcas funguje na obe strany...kolikrat jsem si vyslechla, ze mam sexy prizvuk od cizincu haha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, klasická oblbovací fráze. Zatímco já jsem na stáži v Londýně poslouchal jak mi není rozumět protože špatně vyslovuji, moje dlouhonohá blonďatá ségra poslouchala fráze typu "That's a lovely accent you have!" Holt takový Amík nebo Francouz je hvězda skoro v celé Evropě. Zatím co čeští kluci jsou hvězdy v Rusku, Bělorusku a na Ukrajině :-D

      Kolík

      Vymazat
  3. Já jsem jednou v jednom brněnském baru hrála Američanku, a co jsem slyšela, vzpomínají tam na mě dodnes:-D Tvrdila jsem, že má babička byla Češka a já jsem chtěla poznat její vlast...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já věděl že to dělají i ženské! :-)

      Kolík

      Vymazat
  4. Cat to je taky dobré :D:D
    každopádně sexy přízvuk má také něco do sebe.

    Jak to tu pozoruji, asi si také zahraju na cizinku...uděláme další Projekt?:))

    OdpovědětVymazat
  5. Až se pořádně naučím francouzsky, zkusím Francouzku, tuším, že by to mohlo mít úspěch;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. CatInTheBox netřeba se učit francouzsky, ale okoukat od Francouzek ten jejich neuvěřitelný originální sexappeal. Není to takový ten vykozený štětkoidní vzhled. Ony umí být skutečné dámy, tohle zmákni a průměrně inteligentní muž bude před tebou v bezpečí asi jako flaška vodky na ruské svatbě :-)

      Kolík

      Vymazat
    2. To vím, ale věrohodný francouzský přízvuk by tomu jistě dodal ten správný šmrnc...;)

      Vymazat
    3. To se neda, Francouzka ve vytahanejch dzinsech a svetru je furt charamante. To je jakesi galske fluidum, nevim, jak to delaj, sakrys ;-D Neni to v obleceni, ale tak celkove, ve vyrazech, no, proste umej... musim rict, ze chlapi Francouzi zdaleka nejsou tak sexy, dost jich je i sucharu... :-D KG

      Vymazat
    4. Chlapi Francouzi jsou suchaři a hlavně, i když třeba umí anglicky, tak za nic na světě jiným jazykem než francouzsky mluvit nebudou.

      Vymazat
  6. Před nedávnem jsem narazila na tyhle stránky a sem můžu konečně taky přispět :-) Jednou v hospodě ke mně a kamarádce přišli dva Arabové, kterých je tu v létě pomalu víc než Čechů, a začali nám tvrdit, že jsou to Španělé. Chvíli jsme na ně anglicky dělali jako "Oh, really? That´s great!" apod. a oni něco mleli jakože španělsky. Když bylo srandy dost, spustila jsem na ně skutečnou plynulou španělštinou. Jejich vyjevenej výraz byl z celé konverzace nejprčovnější:-)

    OdpovědětVymazat
  7. @ Kolíku, můžem jít zalovit jestli chceš:) Pár amíku mi pochválilo akcent a kolikrát mě pobavil výraz mnoha cizinců, když se dozvěděli, že sem Čech.

    Budem supr dvojka:p

    OdpovědětVymazat