Počet zobrazení stránky

čtvrtek 12. ledna 2012

pan doktor

Všechno se zdálo být jako z románu. Ona ho poznala na seznamce a vznikla romantická láska. Jiskra byla jakýmsi způsobem zažehnuta a po roce stále plála jako oheň. Byla zamilovaná jako hrom. On byl původem z Indonésie a pracoval jako doktor na Bulovce. Prochodili spolu nádherný rok, drželi se za ruce, on jí kupoval drobné dárečky a byl na ní pozorný. Užívala si to neuvěřitelně moc a její láska rostla takovým tempem, že by dokázala zahýbat i s horami. Strávili spolu spousty času a vše bylo jako z cukru. Nádhera.

Po roce začali spolu vybírat byt a plánovat svatbu. Všechno bylo nádherné a ona se těšila na společný život. Měla stavební spoření a půjčila mu peníze na různé účely, aby zařídil jejich byt a přichystal věci na svatbu. Celkem 50 tisíc.

Po nějaké době se přestal ozývat a ona si myslela, že má zkrátka plné pracovní nasazení.
Když už o něm neslyšela delší dobu, rozhodla se, že svého miláčka překvapí v práci a tak si ve svém zaměstnání vzala volno, navoněla se parfémem, vzala si pod šaty erotické prádélko, ale latexový obleček sestřičky nechala doma. Přeci jen, producírovat se v nemocnici v minišatech s perverzním výstřihem, latexových vysokých kozačkách a obrovskou stříkačkou, co vypadá jako vibrátor, není zrovna nejlepší nápad. Asi by překvapila spíš jeho kolegy a některé pacienty.
Vstoupila tedy do patra, kde pracoval a ptala se po něm. Nikdo však jeho jméno nikde neznal a ona se omlouvala, že si spletla nejspíš oddělení. Vždy, když se setkali, jí totiž vyprávěl z nemocnice historky a příběhy, u kterých se oba velice nasmáli.

Když už obešla celou nemocnici, začalo jí to být podezřelé. Začala panikařit a volala mu. Jeho číslo bylo nedostupné. Málem se zhroutila. Nikdo takový tam opravdu nikdy nepracoval.

Začala po něm pátrat přes známé na facebooku, zjišťovala o něm různé informace a co nakonec zjistila, jí totálně odrovnalo. Ten muž měl rozjetých několik podobných vztahů na stejné úrovni, jako měl s ní. Nakonec se ho dopátrala, on se jí omlouval. Rozešli se, ale peníze z něj pochopitelně již nikdy nedostane. Doteď neví, co to vlastně bylo za člověka. Nemůže uvěřit tomu, jak může být někdo tak rafinovaný a přesvědčivý.

7 komentářů:

  1. To nikdy nebyla u něho doma, nevěděla kde bydlí? :(

    OdpovědětVymazat
  2. O podobném "typu příběhů" jsem už slyšela a přijde mi to hrozně nereálný a nevěřitelný.... Podle mě se tohle nemůže nikdy stát... Jinak tenhle blog miluju a vždycky se u něj neuvěřitelně nasměju:))

    OdpovědětVymazat
  3. Zlomený meč: nejspíš to vždy udělal tak, aby se scházeli u ní. A Otylky - děkuji za chválu blogu, moc mně to potěšilo :)
    Tohle se stává dnes a běžně. Holky se zkrátka zamilují a nevidí nic jiného. Však u chlapů je to stejně. Bohužel láska někdy opravdu bolí a otupuje reálný pohled na věc

    OdpovědětVymazat
  4. Kamarádce se stalo něco podobného...

    OdpovědětVymazat
  5. haha, takova klasika... znam jeden pribeh, kdy tohle delala zenska... x profilu na ruznych seznamkach, balamuteni borcu, vydirani, vysavani, skoro sikana, a samozrejme na konci velikej dluh...

    a pak znam dalsi pribehy, a taktiky jak se dostavaj z borcu penize, ale samozrejme to funguje i naopak... internet je plnej takovych nemocnych a pak samozrejme vychcanych lidi.))

    OdpovědětVymazat
  6. Celkem klasický model je taky ukrajinka/ruska/běloruska napíše, že tě chtít moc milovat, chtít moc dětí a umět prát vařit žehlit (čím lepší online překladač tím lepší čeština :-) pošle pár motivačních fotek, pak pár ještě víc motivačních fotek v plavkách ... nakonec napíše, že chce peníze na letenku aby tě konečně mohla potkat. No a odesláním peněz někam do tramtárie vlastně tahle velká láska končí :-) Lidská blbost je nekonečná :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Že by za rok nikdy nebyla u něj doma nebo v práci? Že by nepoznala žádné jeho známé? Já bych rozhodně neplánoval svatbu s někým, koho po téhle stránce vůbec neznám.

    OdpovědětVymazat