Počet zobrazení stránky

středa 11. ledna 2012

modul 3D aneb po čem muži touží

Prototyp ženy všech mokrých mužských snů. Je ušlechtilá, provokativní a šikovná. Je to ona, která mužům zvedá nejen nejenom zadky ze židle, kdykoliv okolo nich projde. V čem je však její tajemství? Tato žena ovládá 3D modul. Dáma ve společnosti, děvka v posteli a dříč v kuchyni. Muži z ní šílí, ale kde jí jen najdou? Opravdu existuje tato dokonalá žena?

Modul číslo 1 – dáma ve společnosti.
V sálu jsou tlumená světla a hraje tichá hudba. Na večírku jsou téměř všichni obchodní partneři a důležití klienti. Najednou vejde ona – tak sofistikovaná, krásná bytost, která zabíjí už jenom pohledem a nenechá chladného ani jednoho muže. Kabát si nikdy nesundává sama a v její ruce v krajkové rukavičce se objeví sklenička šampaňského. Lehký večerní parfém, který zamotá každému muži hlavu, pohled nevinné laně a nádherné šaty. Bystrý a břitký smysl pro humor a mluví jen tehdy, když má co říci. A to obvykle má, protože vlastní doktorát z ekonomické univerzity, hovoří plynule několika jazyky a ve své práci je odbornice. Její charisma, elegance a sofistikovanost sežehne každou další ženu, která se ocitne v její blízkosti. Obchodní partneři po vás šlehají smlouvali a klienti vás zasypávají poptávkami, protože ona ví, jak se prezentovat po boku svého muže a hlavně jak docílit, aby úspěch byl na jeho straně.

Modul číslo 2 – děvka v posteli.
Dáma svlékne šaty a pod nimi má ukázkový postelový outfit v podobě černého korzetu, podvazkového pásu, elegantních punčoch a krajkových rukaviček. V ústěch drží bičík a plazí se za vámi na kolenou s prosbou „udělej mi to ty samče.“. Nejlépe tak třikrát denně, či kdykoliv budete chtít. Ovládá jakékoliv polohy a váš pocit z její techniky orálního sexu je srovnatelný pouze s domácí svíčkovou od vaší matky. Jednou starostlivá sestřička, podruhé chlípná sekretářka, která vás navštíví v kanceláři a vy jí ohnete přes stůl o polední pauze, kdy kolegy vyženete do kantýny. Latex je její vášeň a krajkové prádlo je její denní rutina. Vytuší vám na očích, co momentálně chcete, jak to máte rádi a je schopná s vámi prosouložit celou noc, aniž by nadávala po druhém čísle, že „jí to tam dole už bolí“. Anální sex přímo miluje. Nemusíte k ní být gentleman, když se jí pokusíte opít ve snaze ušetřit jí trápení z análního sexu, protože jí zarytě tvrdíte, že jí to nebude bolet a doufáte, že bude povolnější na vše, co s ní zamýšlíte udělat. Sama Vám to velmi ráda umožní. A bez muziky, romantiky či slibů nového kabátu či dětem nového povlečení na postel. Kamarádi pukají vzteky, kdykoliv jim vyprávíte, proč máte na kancelářském stole otisknutou rtěnku či na zadních sedačkách auta pohozenou krajkovou punčochu.

Modul číslo 3 – dříč v kuchyni.
Po sexu vám pochopitelně vyhládlo a ona automaticky ví, co musí udělat. Po posledním čísle, kdy už s vámi promilovala celý den, okamžitě natáhne na podvazky zástěru, načež bičík a obrovský vibrátor vymění za vařečku a kuchyňský nůž. Za pár minut máte na stole vykouzlený menu o několika chodech. Znamenitý coq au vin, nejúžasnější domácí polévku, dezert v podobě creme brulee a je jí jedno, že si k tomu otevřete dvanáctku, pohladíte svoje břicho a zapnete fotbal. Podá vám otvírák a sleduje s radostí, jak vám chutná. Žádné bagety z benzínky ohřáté v mikrovlnce či kuřecí nudle v plastové přenosce od Nguyena Honga. Kdyby vám neudělala teplý oběd a večeři, zvraždila by se sekáčkem na maso. Její kuchyně je opravdu velmi znamenitá a kámoši k vám podezřele často chodí na večeře.

Tak toto je modul, který údajně platí absolutně na všechny muže. Shodli jsme se nad tím při debatě s pěti mými kamarády v baru. Po pár cuba libre :)
Jak toho však docílit? Rada je jednoduchá:

Aby se všechny tři vzájemně nikdy nepotkaly

5 komentářů:

  1. Horší je, když u takové 3D ženy dojde k fázovému posunu: jako dáma se začne chovat v kuchyni, jako děvka ve společnosti a jako kuchtička v posteli.

    OdpovědětVymazat
  2. tomu se pak říká error defaultního nastavení proxy serveru :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nebo taky MCV architektura. Zatímco děvka ví o obou dvou, dáma už ví jenom o dříči. Opačným směrem je to jednoduché. Dříč tuší něco o dámě a ta je ráda, že existuje děvka a nemusí to dělat za ni.

    OdpovědětVymazat
  4. "Manželka si myslí, že jsem u milenky, milenka si myslí, že jsem u manželky, a já si zatím v klidu hraju golf..." :D

    OdpovědětVymazat
  5. LOL :))) teď jsem se fakt kvalitně zasmála :))

    OdpovědětVymazat