Počet zobrazení stránky

čtvrtek 22. prosince 2011

Pavel K (xxx)

opět mám převzatou historku, kterou mi vyprávěla dnes kamarádka u kafe. Musím se o ní s vámi podělit, protože je to opět další neuvěřitelný příběh, u kterého jsem si málem vylila laté do rozkroku.

Naše společná známá má ráda internet a ráda šmejdí po různých chatech a diskuzích. Píše si se zajímavými lidmi, ráda s nimi virtuálně komunikuje a také se s někým občas sejde, ať už je to za účelem seznámení, či obyčejného "zapaření" v anonymní Praze.

Poznala zajímavého chlapa, se kterým si opět jako klasicky ze začátku psala o obyčejných věcech. Zaujal jí svými názory a tím, že se zdál jako správně trhlý chlap, se kterými se jí psalo dobře. Neměla ráda nudu a konvenci, chlapci s notebookama, svetříčku a tričíčku s límečkem jí evokuovali šedou kancelářskou nudu. Ale tenhle pán se zdál opravdu jiný a veselý.

Poprvé se s nim sešla v kavárně. Kupodivu nevypadal vůbec jako klasický pán, který si hodinu před schůzkou sundá snubní prstýnek (ale zapomene, že se před měsícem vrátil z dovolené u moře, kde s manželkou a dvěma svými potomky trávili krásnou rodinnou idylku a na ruce mu po sundání prstýnku zůstane znatelný vytetovaný bílý kroužek :)).
Nebo jako věčně mladý týnejdžr s pleškou, ve skate mikině a DC svého syna a modelu adidasech, které byly cool za dob krále Klacka, který sníží svůj věk o deset let a myslí si, že mu to ty ženský spolykají i s navijákem.

Kdepak, on nebyl takový. Byl to správný chlap, se kterým se jí moc hezky povídalo a nebyl vlezlý. Naopak se choval jako galantní gentleman.

Sešla se s nim podruhé, potřetí a na další rande šla už docela přesvědčená o tom, že nevylučuje možnost skončit u něj doma. Vzala si na sebe pěkné prádlo, nový svetřík a Rexonu použila úplně všude - to kdyby náhodou :)))

Přesně jak čekala, večer se sebrali a šli k němu. Byla po pár skleničkách vína a to jí ještě více podnítilo touhu po něm. Sedla si na gauč a on se s omluvou vytratil do vedlejší místnosti. Pousmála se a byla spokojená, že má na muže celkem normální hygienické návyky. Po deseti minutách si zkontrolovala v zrcátku, zda jí řasenka a stíny neudělaly pandí oči. Přejela si rty leskem a čekala dál. Po dalších deseti minutách jí napadlo, že by mohla zkontolovat stav kalhotek, zda vše sedí na svém místě... vše v pořádku.

Otevřely se po půl hodině dveře a vyšel člověk v černém koženém kabátu. Nevěděla, zda se má smát nebo se bát. Pod kabátem se mu totiž rýsoval zvláštní postroj, připomínající taktickou vestu vojáků a místo trenek mu jeho chloubu ukrývaly černá kožená tanga. Nevěděla co si má myslet, ale lekla se. Byla v šoku.

Byl celkem milý, ale důrazně jí řekl, co po ní chce. Chtěl, aby si sedla na bobek a předstírala slepici. Ano, přesně tak. Ona byla neuvěřitelně šokovaná a jelikož se bála, aby jí něco neudělal, skutečně ho poslechla, přikrčila se na bobek a vydávala ze sebe několik minut "ko ko ko"

Když byl pán uspokojený, vylítla z bytu rychlostí blesku a ani se neotočila.

3 komentáře: