Počet zobrazení stránky

čtvrtek 8. prosince 2011

Alfons (23)

Docela milý klučina, který byl o rok mladší, studoval filosofii a psal prózu, což mi neskutečně imponovalo. Na profilu měl celkem neutrální, černobílé fotky. Opravdu jsem nehledala nic vážnějšího, pouze jsem ho chtěla poznat. Byl mladší než já a konečně jsem se zaradovala, že budu mít parťáka na četbu.

Bydlel na koleji se třemi dalšími studenty a večer chodil na semináře pro mladé spisovatelé, čímž mně neuvěřitelně dostal a já se pomalu začínala těšit na setkání. Miluji klasickou literaturu a s tímto chlapcem jsem si dokázala hodinu psát například o Bukowském, Wildovi nebo Doyleovi. Nevím jak ostatním lidem, ale chlap, který čte knihy, mi přijde naprosto neodolatelný a sexy. Dost na tom ulítávám, více už mi dokáže mozek zamotat a udělat vlhko v oněch místech jen vysoký chlap v uniformě :)

První schůzku jsme měli až po měsíci od té doby, co jsme si začali psát. Neuvěřitelně jsem se těšila, až si o našem velkém společném zájmu popovídám s tímto nadšeným milovníkem literatury osobně. Vsadila bych svoje kalhotky na to, že si budeme v literatuře rozumět.

Den schůzky se blížil a já právě dočítala Balzacovu Maskovanou milenku a byla jsem připravená mu tu knížku věnovat jako dárek, jelikož jsem jí vyhrabala v antíku za 10 Kč. Byl to jeho oblíbený autor, tak jsem nemohla zůstat pozadu, jelikož Gobseck a Eugénie Grandet mi nejspíš nestačí k nějaké hlubší konverzaci. Nechtěla jsem pochopitelně na takového čtenáře zapůsobit jako absolutní laik.

Přišel, působil docela mile, i když mi malinko vadilo rozsáhlé akné, které bylo snad na každém milimetru čtverečním jeho obličeje. Ale co, v mládí jsem také nebyla jiná, nosila jsem sešmajdané džíny, mojí oblíbenou obuví byly adidas superstar a moje čelo také kdysi připomínalo minové pole.

řekla jsem mu, zda nezapadneme do nejbližší kavárny. Znejistěl a pokrčil rameny. Následně navrhl, že bychom se mohli jít projít. Souhlasila jsem s radostí a těšila se z hodinové procházky s příjemnou tématikou k diskuzi. Jako společník mi nezklamal, asi dvě hodiny jsme se procházeli a rozebírali jsme všemožné knihy i autory. Opravdu měl neuvěřitelně načteno. Prozradil mi, že se také snaží prosadit jako spisovatel a má rozepsaný historický román.

Když jsme se vraceli, šli jsme okolo výlohy knihkupectví a zastavili se, abychom se podívali dovnitř. To se asi nemělo stát. Když mi ukázal rukou na knihu, naklonila jsem se k němu blíže. Ehm…to, co se z něj lehce linulo, nebyla vůbec vůně mužného dřevorubce, který právě odložil sekyru, aby mně vzal do svých bicepsů a odnesl v náručí ke krbu ve svém srubu. Byl to fakt celkem nechutný smrad, i když byl cítit jen když se k němu člověk naklonil blíže. Jo. Oder z cigaret a nějaké nechutné kolejní zatuchliny. Úplně jsem si vybavila ten vtip o studentech, kteří se na koleji domlouvají, že budou pěstovat prase. Jeden se ohradí a namítne: „a co ten smrad?" Druhý mu na to řekne „si časem zvykne“….

Rozloučila jsem se po hodině a pospíchala domů.
Týden ticho po pěšině, až mi jednoho krásného dne přišla taková milá sms od mého pana spisovatele.

Milá XX, promiň že píšu takhle pozdě, ale neměl jsem kredit. Jsi úžasná a moc rád se s tebou sejdu.Asi mně pošleš do háje, ale mohl bych tě o něco zároveň poprosit? Půjčila bys mi prosím do pátku 500 Kč?

13 komentářů:

  1. ... nedala ani nedala... ? *oplzlý smích*:D

    OdpovědětVymazat
  2. jako z cigár je smrad,

    ale s kolejí bych to nespojoval! taky sem tam rok bydlel- myslim že nevíš o čem mluvíš...

    PS: prase se chová, pěstuje se zelenina :-D
    tohle mně říct holka na rande tak si taky už myslim že je sice hezká ale blbá...

    OdpovědětVymazat
  3. V životě by mě nenapadlo, že zrovna Tebe vzrušuje člověk, co čte. Nic proti čtení, já si taky občas něco přečtu, ale lidi, co neustále jenom leží v knihách a dokáží se 2 hodiny bavit o knihách asi taky nebudou zrovna zábavní.

    OdpovědětVymazat
  4. opravdu, přijde mi to velmi sexy když muž leží v posteli a je začtený do knihy :)

    OdpovědětVymazat
  5. .. máš toho vše dost vylhaného, moc Ti to do sebe celkově nezapadá; evidentně jsi dost zamindrákovaná a proto zde zesměšňuješ a ponižuješ muže ... mezi řádky je vidět Tvá nízkost ...

    Cituji:
    pátek, 18. listopadu 2011
    Roman (35) .. blablabla .. a níže:
    Je mi 26 let, počítám se za průměrně inteligentní a celkem příjemného vzhledu. Udržím konverzaci, jsem společenská a mám vysokou školu. S těmito kritérii jsem si založila profil a nabídla svojí kůži na trhu.

    čtvrtek, 8. prosince 2011
    Alfons (23)
    Docela milý klučina, který byl o rok mladší, ... blablabla ...
    Přišel, působil docela mile, i když mi malinko vadilo rozsáhlé akné, které bylo snad na každém milimetru čtverečním jeho obličeje. Ale co, v mládí jsem také nebyla jiná, ... blablabla ... byl o rok mladší - v mládí jsem také nebyla jiná :-))) asi se picnu ... VŠ opravdu není záruka inteligence, zejména, mám-li diplom z Plzně ...
    - takže jsi za necelý měsíc omládla o 2 roky - to bude asi zřejmě těmi kuřecími noky
    - od toho pana Izáka - high pidižvíčka
    - jež s tebou hned chtěl tehdy píchat :-)))
    - problém byly ovšem ty tvé pneumatiky
    - asi z nich měl Izák v obličeji tiky
    - inu, tak už to prostě někdy v životě chodí
    - "barumky" neschováš ani za "dvojité" body:-)
    - a jen v Plzni tak mladá "dáš" vysokou školu
    - to vyprávěj dětem - či jinačím wolům
    - nad tvým blogem mnohý se zapotí, zapláče
    - až se mu v podpaží "objeví koláče"
    - nemám na mysli "koláče sledovanosti"
    - tak to by stačilo, myslím, už dosti ....


    "opravdu, přijde mi to velmi sexy když muž leží v posteli a je začtený do knihy :)"
    - možná si při pohledu na ty "mischelliny" listuje v obrázkovém časopisu pro pány ...

    Voyeur – blablabla ... Kouká na Váš profil 10x za den a když mu napíšete o foto, neodpoví. Další den je opět x návštěv v průběhu dne. Co asi nad vašimi fotkami může tak dělat???

    - že by Tvá sebestřednost? ...
    - foto lze stáhnou do PC - nemusím čučet na profil (ten lze mnohde i skouknout off-line:-)))

    Co se týče mužů a jejich 4řkolových miláčků - jistě se mnozí vyfotí u vozu, jež jim nepatří, ale podle čeho usuzuješ, že muži, focenému u vozu s otevřenými dveřmi, toto auto nepatří? ...

    Co tedy na závěr, co dodat?
    Už by si Tě měl někdo podat.
    Máš nějak moc často "koláč" tam dole:
    má rada: chtělo by "to" protáhnot, projet .. :-)))

    OdpovědětVymazat
  6. milý Anonyme, odhalil jsi mně. Opravdu jsem velmi zamindrákovaná (která má potřebu se ve všem babrat a shazovat autory blogů, hledat každé kraviny, které může předhodit dotyčnému), prolhaná a neskutečně namyšlená baba. A tenhle blog je naprosto vážným a seriózním dílem pro všechny čtenáře, jako jsi ty :) Pro ostatní, kteří smysl celého blogu pochopili a nemají potřebu rozebírat každou kravinu (kromě hrubek,což chápu, že to někomu trhá uši), je to dobré nadsazené odreagování, za které jsou rádi a chodí si sem odpočinou a pobavit se.

    Děkuji Ti za rozbor mé internetové osobnosti, mé online já se nad tím tedy zamyslí a vezme si Tvé rady ohledně mé zkaženosti k srdci. Děkuji Ti , již nemusím alespoň za virtuálním psychiatrem, jsi pro mne dar z nebes a měla bych Ti platit zlatem (tedy až nasadím na blog nějakou reklamu, což bohužel neplánuji) :)

    OdpovědětVymazat
  7. ... nic ve zlém SaKra (seznamková Královno), pokud se oháníš svou vlasní, prožitou historií, mělo by to být tedy co nejvíce autentické a objektivní (což je velice těžké ...).
    Že změníš jméno, popř. místo, je jedna věc, ale během měsíce omládnout o 2 roky - je vidět, že Tvá pravá neví, co dělá levá a naopak ...

    Cituji:
    "potřebu se ve všem babrat a shazovat autory blogů, hledat každé kraviny" ...

    - pravdou ovšem je, že od malých věcí se odvíjejí ty VELKÉ = od malých lží opět ty VELKÉ a tato 100x vylhaná malá lež se stává pak Tvou normou, postrádajíc schopnost pak sama sebe analyzovat a odhalit = a s touto normou je pak asi nejlepší zkusit uplatnění v politice, zejména v té české .. :-)

    Cituji:
    "Děkuji Ti za rozbor mé internetové osobnosti, mé online já se nad tím tedy zamyslí ..."

    - sama zde tak přiznáváš, že nejsi o nic lepší, než ti muži, jimiž se bavíš = tedy i Ty máš dvojí identitu = přestože část tohoto Tvého výroku jistě vychází z toho, že: ženská logika postrádá jakoukoliv logiku ... :-)

    Cituji:
    "Některé příběhy jsou opravdu unikátní a všechny mé kamarádky jsou již mou historií ze seznamek poctěny."

    - jistě si spolu řeknete veškeré pikantnosti;
    já myslím, že člověk, který ví, nemusí o všem mluvit a se vším se svěřovat = zde platí, že čím jsem "nižší" člověk, tím více se snažím zviditelnit ...
    - dále věřím, že Ti spíše jde o to, být zajímavá před kamarádkami - málokterá žena "vidí a čte" mezi řádky ... tak se prostě směje a neví čemu ...
    - jistě také platí, že začne-li se smát jedna kamarádka, ostatní ji následují, aby prostě byly "in" a mnohdy ani netuší, čemu se smějí, "wocogou" .. :-))

    Cituji:
    ... "již nemusím alespoň za virtuálním psychiatrem" ...

    - kde je z mé strany zmínka, "půl slova" o tom, že máš vyhledat specialistu(ku)? Že by Tě na chvilku navštívila Tvá vlatní "Prořetelnost"?

    Ale i tak jsi svým způsobem Královna (např. Novinky.cz chrlí jednu hovadinu, lež a dezinformaci za druhou, což o Tobě rozhodně neplatí), tak to neber ve zlém a každopádně ve svém blogu pokračuj a přeji Ti Good Luck a především pevné zdraví. :-)))

    A díky, že mi bylo umožněno sem - k Tobě, alespoň na chvilku vstoupit, byť pouze virtuálně :-))

    Opatruj se, seznamková Královno ...

    OdpovědětVymazat
  8. P.S.: máš tam nějak špatně nastaven čas, už je PM - konkrétně 14:22 :-)))

    OdpovědětVymazat
  9. milý Anonymní, jsem ráda, že se naše kritika nakonec uvrhla do přátelské roviny, můžu říci, že máš velice objektivní názory, nad kterými se zamyslím. Původně jsem blog psala pro pár známých, nevěděla jsem, že jeho úspěšnost dosáhne až do takové roviny. Kdybych toto věděla, jistě bych se na to připravila jinak a pečlivěji, proto některé detaily jsou nevychytané.

    Opravdu jsem nečekala, že Seznamková Královna bude sklízet takovou návštěvnost a sledovanost.

    Nyní si již budu dávat pozor i na chyby a proběhne korektura. Už to nejspíš není blog pro pár známých z internetu, ale jak koukám, pro velmi širokou veřejnost. Přeci jen 5tisíc návštěv za den je nejspíš velmi slušný výkon. Jak říkám, připravila bych se lépe, takovou pozornost jsem nečekala.

    Děkuji za poznámku k časování, zkusím to nějak nastavit :)

    Přeji Ti krásný den (nevím v jaké části republiky se pohybuješ, ale u nás prší). A jsem ráda, že jsi ke mně virtuálně zavítal :) dveře jsou otevřené pro všechny, kdo nezlobí a rádi se pobaví.

    OdpovědětVymazat
  10. ... milá szn Královno, to je v pořádku, uznávám, že mé "rýpnutí si" možná bylo příliš netaktní - na 2. stranu to nažhavilo Tvé závity v jistě jinak bystré a ready makůvce :-)))

    Chybovat je lidské a nedokonalost mnohdy přitažlivá, přínosná a pomíjivá - kdyby byly všechny květy sakury (桜 / 櫻) dokonalé, nestal by se svátek Hanami tím, čím je - kvůli krátké kvetoucí době sakury, jsou květy symbolem pomíjivé povahy života a to již od 3. století n.l..
    Pokud budou všechny květy stejně "nedokonalé",jsou v podstatě "dokonalé", a stěží si jich všimneme - ale, bude-li se 1 vyjímat, zaujme nás - a je tedy on dokonalý nebo se nám tak jeví proto, že je méně dokonalý, než ostatní a vyniká???
    - kdo nebo co tedy vidí: naše oči nebo náš mozek???
    Tvůj blog je v podstatě dokonalý svou nedokonalostí a naopak, záleží na úhlu pohledu, ale to by Tě nemělo odradit ...

    ... jinak vážně: slušný výkon tento blog - v dnešní hektické době si ještě chceš nastavit laťku o něco výš - o korekturu - tak držím palce, ale netlač zde moc na pilu, ať Tě to nestráví zcela - přeci jen tento blog jsi založila pro odreagování a zábavu ...

    Děkuji Ti za přání Královno - i já Tobě přeji krásný, klidný a pohodový den - ani já nevím, kde tam "u vás prší" - tak jen mohu napsat, že tady u nás pršet přestalo, ale na bouřku to tam stále je .. :-)))

    Jinak jsem rád, že mám dveře otevřeny, přestože zlobím :-)))
    Zlobit se také musí - mělo by se - přiměřeně :-)
    Chlap co nezlobí, je asi přeci jen spíš zralý na ty růžové lodičky ...

    Měj se moc krásně Královno a přeji Ti (si), ať Tvá virtuální tužka se hned tak nevypíše.

    Opatruj se ... a třeba zas někdy ...

    Good Luck

    OdpovědětVymazat
  11. P.S.:

    taková "hloupost", prostě si zas musím zazlobit ...

    - od kdy máš nastaveno počítadlo návštěv??
    - já jen, že píšeš:
    "Přeci jen 5tisíc návštěv za den je nejspíš velmi slušný výkon."

    - to jistě je, jenže:

    - nějak mi to nesedí, na druhou stranu ale nepíšeš "5.000 návštěv denně .."

    - nemyslím tím, že mystifikuješ, vezmu-li v potaz, že i virtuální počítadlo může mít své "kurvítko", viz.:

    http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Kurv%C3%ADtko


    Ber to s humorem a s rezervou Královno :-)))

    OdpovědětVymazat