Počet zobrazení stránky

sobota 17. prosince 2011

Kamil (X-let)

Tento příběh mi byl interpretován včera mým známým. Stal se jeho kamarádce, která přes internet hledala milenecký vztah.

Slečna se sešla s několika muži. Ani jeden však nebyl takový, jakého by si alespoň z části představovala. Chtěla nějakého atraktivnější muže, se kterým se bude občas scházet za účelem pravidelného přísunu jistého sexuálního uspokojení. Ze seznamu několika ženáčů a zoufalců jí zbyl jeden či dva, se kterými se rozhodla sejít podruhé.

První jí prý v posteli nevyhovoval, druhému se z nějakého důvodu nedokázala stále dostat pod trenky. Dle kamarádova popisu je slečna velmi atraktivní, v její fyzické přitažlivosti tedy s tímto mužem problém jistě být nemohl.

Proběhlo několik večerů, které trávila u něho doma. Seděli spolu pokaždé večer na pohovce a dívali se na televizi. Zkoušela si k té televizi lehnout v nějaké provokativní póze – výsledek nula. Na další schůzku si oblékla vyzývavé oblečení, z pod kterého jí bylo vidět erotické prádlo. Muž opět zabraně koukal na televizi. Třetí schůzku u něj doma už opravdu nevydržela a začala mu jezdit rukou po stehně, jelikož muž byl také velmi přitažlivý a ráda by už alespoň tentokrát přišla domů uspokojená. Muž však na její dotyky nereagoval a dál se díval se opět upřeně na televizi. Dokonce si malinko poodsedával.

Slečně se však tento člověk velmi líbil a rozhodla se mu dát šanci napočtvrté. Přišla opět k němu domů a poprosila ho, aby nezapínal televizi. Udělal to, leč velmi nerad, ale na gauč si vzal křížovky, zda si nemohou tedy alespoň luštit. Tohle bylo na ní příliš a na rovinu se ho zeptala, co od těchto schůzek čeká.

Nastalo ticho a ona pochopila, že tady něco opravdu nehraje. Muž se díval do země a začal se pomalu rozpovídat. Vypadlo z něj, že ho nepřitahuje ani jedno pohlaví a fyzický sex mu naprosto nic neříká. Sex s ženou se mu příčí. Zeptala se ho, proč tedy hledá partneru pro sexuální vztah. Odpověď byla šokující.

„Nemůžu se milovat se ženou ani s mužem. Ale orgasmu dosáhnu pouze při jedné věci – když si žena v koupelně stáhne kalhotky, přikrčí se a já slyším a vidím, jak se vyčůrá na dlaždičky. Ten zvuk dopadající moči na dlážděný povrch je jediná věc, při které dosáhnu nejsilnějšího vyvrcholení.“

3 komentáře:

  1. naozaj zaujimavy sposob uspokojenia :D
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. To je až neuvěřitelné, z toho by mohl být až populární český seriál.:)

    OdpovědětVymazat