Počet zobrazení stránky

úterý 24. dubna 2012

Hodnocení seznamek by Kolík

Napadlo mne, že po těch všech možných eskapádách by nebylo špatné si tak nějak zrekapitulovat kde vlastně úspěšně či neúspěšně člověk ty svoje protějšky loví :-)

 Když bych začal u těch největších, vzpomněl bych na lide.cz … jedna z největších českých sociálních sítí kde mají lidé v profilu možnost zaškrtnou koho a za jakým účelem hledají. Výhoda sítě, je že skoro v každém kraji tam najdete opravdu hodně profilů. Nevýhoda ovšem je, že přes vyplněný seznamovací profil Vám skoro žádná ženská neodpoví. Cca na 100 odeslaných vzkazů jsem dostal tak 5 odpovědí a z toho se po výměně fotek uskutečnily max. dvě rande. Úspěšnost a pravděpodobnost seznámení přes lide.cz mi tedy přijde velmi nízká. Další dost podobný server je libimseti.cz celkem bych řekl, že pro něj platí to co pro lide.cz, ale posledních pár let bych řekl, že je úplně mrtvý. Osobně se mi přes libimseti.cz nepodařilo domluvit ani jedno rande. Pak tu máme servery více zaměřené přímo na seznamování a hledání vztahů. Prvním je seznamka.cz, řekl bych, že ještě před pár lety byla funkční, ale poslední dobou ať už vložím inzerát nebo na nějaký odpovím, je odezva velmi špatná. Mnohdy je viděl, že dotyčná vůbec mojí odpověď nečetla. Přiznám se, že moc nechápu smysl vkládání inzerátů, na které nikdo neodpovídá. Je klidně dost dobře možné, že některé inzeráty vkládají správci aby udrželi zdání většího provozu :-)

 O něco lepší mi přijde stesti.cz, ale i tady je odezva slabší, zase musíte počítat s tím, že musíte oslovit desítky profilů, než se dostanete na nějaké rande. Nejlepší z těchto seznamek mi pak přišlo rande.cz, přes které jsem tedy nějakou ženskou vytáhl nejčastěji. Ovšem taky jsem se přes rande.cz účastnil drtivé většiny takových těch rande, ze kterých by člověk nejraději okamžitě zdrhnul. Potíž je totiž v tom, že jen minimum profilů má fotky a když už nějakou tu fotku dostanete většinou moc neodpovídá realitě.

 Pak jsou tu ještě seznamky typu badoo.cz a mrknuti.cz, ale to už podle mne hraničí s podvodnýma aktivitama. Vylákají z vás peníze za služby, které za to nestojí. Na první pohled je o vás jakoby velký zájem, ale zprávy jsou většinou generovány od nějakých virtuálních robotů a většina slibných protějšků jsou vlastně jen virtuální záležitostí spravovanou správci těchto serverů. Pokud muž hledá vážný vztah tak občas sem tam na nějaké rande po poměrně velkém úsilí vyrazí. Pokud hledá čistě zábavu, je pravděpodobnost takového seznámení velice nízká. Nevím jestli je to nástupem facebooku, ale přijde mi, že v poslední době je tahle forma seznámeni těžší než např. před deseti lety. Výjimku tak trochu tvoří to, když se prezentujete tak nějak jako princ z pohádky. Bohatej, maldej, krásnej, majitel velké firmy, velkého domu a supersportu … prostě pan božský. Tady je odezva skoro na všech jmenovaných serverech poměrně dobrá :-) Tyhle seznamky mají ještě jedno úskalí, ženy většinou vybírají na základě fotky a určitých kritérií. Vůbec se však nebere v potaz určitá chemie osobní přitažlivosti. Mně osobně se pak stalo, že jsem přes net odmítl ženskou, se kterou jsem se pak náhodou seznámil v jednom baru a prožil jsem s ní pěkných pár měsíců. Prostě někdy vám člověk přes net nic neřekne, zdá se nic moc, ale v reálu je všechno jinak a stejně tak obráceně. Někdy se člověk šlechtí, podle komunikace čeká parádní rande a pak by se nejraději neviděl nebo viděl, ale někde hodně daleko od místa dané schůzky :-)

 Říkal jsem si, jak jsou na tom asi ženský? Občas jsem se na to ptal, ale většinou jsem dostal vyhýbavou a neutrální odpověď. Rozhodl jsem se to tedy vyzkoušet na vlastní pěst. Založil jsem profil, který jsem pečlivě vyplnit vtipnejma hláškama včetně detailního popisu intimních a sexuálních preferencí. Dal jsem si věk 30 let a seznamovací rozmezí protějšku 28-35. Výsledek dalece předčil moje očekávání …. v negativním slova smyslu. Přes to, že jsem z počátku měl profil bez fotek, tak hned po vytvoření a zalogování začaly chodit zprávy prakticky od 9 hod. dopoledne až do večera tak s frekvencí 20 zpráv za hodinu. Cca 30 % z toho byly muži nad 50 let. Drtivá většina zpráv zněla asi takhle „Ahoj, jak se máš? Nechceš se seznámit?“ Opravdu, zpráv s tímto textem přišlo dophromady určitě víc než několik set. Přes to, že jsem zaškrtl, že hledám pouze vážný vztah tak zpráv jako „Dáme sexíček?“ přišlo skoro stejně jako těch prvních. Z počátku jsem si sem tam prohlížel profily pisatelů, přišlo mi, že jsou všichni velice podobní :-) Tedy cca 10% vzkazů psali kloni barona Prášila. Majitelé hradů, zámků, velkých firem i rychlých aut. Podle fotky bych je tipnul, ale spíš na průměrné somráky :-) Např. mi psali majitelé filmových studií, filmoví producenti a majitelé modelingových agentur … tohle by celkem na ten sexíček i mohlo fungovat … docela si dovedu představit, že sem tam na to nějaká blbka naletí … a já chobot jsem ze sebe dělal majitele nějaké továrny, když jsem mohl být třeba majitel modelingové agentury :-D

 Po cca týdnu až 10 dnech proud vzkazů trochu ustal. Na nějaké zahraniční seznamce jsem našel fotky opravdu pěkný holky a přidal je do mého virtuálního ženského profilu. Proud zpráv se obnovil, ale tentokrát v takové míře, že jsem je nestačil ani pořádně mazat natož zkoumat jejich obsah nebo odesilatelův profil. Závěrem bych se vás chtěl ženský zeptat jak z těch stovek vzkazů vyberete někoho s kým jdete ve finále na rande? Mně přijde, že nemáte vůbec šanci nějak rozumně zvolit a vybrat někoho s kým to bude stát vůbec za ztrátu času :-)

 Kolík

63 komentářů:

  1. A co okcupid.com nebo poměrně nová seznamka od Centrum.cz - jiskreni.cz ? OkCupid mi přijde super, jiskření by mě zajímalo protože jsem ho pomáhala vyvíjet.

    jinak se zprávami souhlasím. Upřímně ani moc nechápu, co si od rozesílání stovek generických vzkazů typu "Ahoj, nechceš se seznámit?" chlapci slibují ;)

    OdpovědětVymazat
  2. No tak já zase to dělám tak, že píšu na seznamkách první, pokud protějšek odepíše tak si s ním cca 14 dnů píšu a pak většinou už nějak vím.

    Je pravda, že jsem takhle napsala asi 4, jeden neodepsal, jeden odepsal, ale dle projevu byl vyloučen :D, z jednoho byl moc hezkej sexík a ze čtvrtého je už pár hezkých měsíců :)

    Jinak jako na seznamky si nemůžu stěžovat, ale je pravda, že chlapy to maj s oslovováním docela dost těžký, třeba já jsem snad nikomu ani neodepsala, a to mi chodí cca 3 - 5 zpráv každý týden (mimo ten první booom jak popisuješ).

    OdpovědětVymazat
  3. Vzkazy ahoj jak se mas, ahoj, odkud jsi, ahoj co delas a podobne odusevnelosti pisi i zeny. Vyhoda seznamek jako je treba stesti.cz je pak zanechani tagu pri navsteve nejakeho profilu, na ten casto protejsek reaguje. Na druhou stranu je nevyhodou vsech seznamek vysoke procento tzv. vztahovych cyniku, ktery na protejsek nahlizeji jako na debila uz jen protoze se seznamuje pres seznamku, zatim co u nich je to pouze jen z nudy, apod. *(=autosugesce), tady uspeje jen clovek s hodne velkym nadhledem a jen a pouze homorem, olus alespon jednou slusnou fotkou, aneb obal prodava...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To že obal prodává je sice fakt, ale na druhou stranu hrozně moc těch obalů je tak nějak jiných v regálu (třeba i hezkých) a ve skutečnosti by to člověk snad raději ani nerozbaloval :-)

      Kolík

      Vymazat
  4. Mám podobný postup jako "jenomtone" :-) Prohlídnu si profily a pak napíšu první, na vzkazy v drtivé většině neodpovídám.
    Pak si chvíli s vyhlédnutým objektem píšu a podle toho se rozhodnu, jestli má smysl se vůbec sejít..

    OdpovědětVymazat
  5. Jo jo, vy ženský to máte sice trochu jednodušší, ale podle toho co mi vždycky říká slečna S se chlapi hodně přetvařujou a prakticky před osobním setkáním se to nedá moc poznat. Stejně jako u ženských i u chlapů fotky dost často neodpovídaj.

    Kolík

    OdpovědětVymazat
  6. Třeba na Badoo holky, pokud už napíšou samy od sebe, tak většinou prostě jen pošlou smajlíka :). Nic víc. Dělá to asi 70% z těch, které napíšou. Samy by chtěly, abychom jim psali nějaké úžasně sofistikované zprávy a samy nejsou schopny ničeho víc, než obyčejného smajlu...

    OdpovědětVymazat
  7. To není jen na Badoo, je to fenomén, který se týká obecně nároků žen na své protějšky v běžném životě. Jednoduše toho většinou moc nenabízejí, ale chtěly by všechny "kvalitnějšího" partnera než jsou sami. Často si najdou partnera na hranici svých možností a potom se strašně diví, až je po letech a jisté ztrátě atraktivity muž opustí (většinou za mladší a atraktivnější). Přesto to ale není špatná životní strategie, jelikož se často dostanou k prostředkům onoho "kvalitnějšího" partnera...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, tak to ja mam opacny problem. Muzi chteji prizpusobivou, inteligentni, s nadhledem, jeste k tomu peknou, atraktivni, se zajmem o rodinu - a sami jsou rigidni, uzavreni ve svych nazorech a neochotni do vztahu zas tak investovat (nemyslim financne). Vlastne v techto ohledech hledaji spis "mamy" nez rovnocenne patrnerky.

      Vymazat
    2. Ale je taky dost zajimave jak pises, ze zeny jsou proste hrozne na sve naroky, ze se neohlizis na to kolik muzu hlavne na seznamkach hleda milenky. Narazila jsem na vetsi procento muzu co chcou jen milenky, ktere jsou mladsi nebo nejak jine, jelikoz se ve vztahu nudi, nez na svobodne muze. Docela se mi z toho zveda kufr. Nechci rict,ze to nedelaji i zeny. Jen mi vadi,ze se to dozvi osoba bud az pri osobnim setkani nebo po par vzkazech. Takze bych si davala moc pozor co napises o zenach a spise se i podivala do svych rad.

      Vymazat
  8. A co znamost.cz ? Tam jsem byvala, a pripadala mi na seriozni seznameni nejlepsi - bylo tam prave nejmin takovychhle tech zlatokopek a kopu, celkem normalni lidi, ale uz je to par let zpatky.
    A be2 ? Tam jsem nebyla, ale je to dost zname...
    Na Lidech jsem se vzdy seznamila spis v ramci diskuzi - tnz. ze jsem se stala clenem diskuze, to uz zarucovalo jakys takys spolecny zaklad zajmu. Doted mam nektere dobre kamarady, prave z lidi.cz Nektere diskuze poradaji i pravidelne srazy, cele je to spis primarne na pratelske bazi, ale ono kolikrat je to pro seznameni lepsi ;-)) KG

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem měla taky rande po netu.A nakonec je z toho několikaletý vztah.Taky jsem nebyla nadšená,neoholenej vlasy jak vrabčí hnízdo.V duchu jsem si řekla,že to není to pravé ořechové,že se budu chovat velice přirozeně aby věděl jaká jsem a třeba uteče.Nakonec jsem zjistila,že je to chlap na celej život :-)))).Při placení
    platil každej sám za sebe(chtěla jsem to tak). Jinak odvezl mě až domů. A tam samozdřejmě jsem si ho napřed vyzkušela jakej je,abych pak nebyla nasrana,že to ani neumí (umí). :-))
    Smála jsem se celý večer,jak byl vtipnej taky asi proto,jsem si uvědomila,že na první dojem se nemá nikdy dávat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na prvním rande dávají jen .... ;) asi tak holka

      Vymazat
  10. Řekl bych, že největší šance se seznámit je na lide.cz. Je pravda, že někdy, když si dá kluk s fotkou inzerát, tak mu může přijít něco takového:


    Dobrý den Vážení
    Mé jméno je Podpořit
    Viděl jsem váš profil dnes a získejte zájem poznat vás, protože jste se velmi pěkný ve vašem profilu, zde je můj e-mailová adresa (favourjaafar@yahoo.com) prosím, pošlete mi e-mail tak, že pošlu vám moje fotky a řeknu více o mé vlastní, napište mi na (favourjaafar@yahoo.com). Nezapomeňte vzdálenost, barvy pleti, náboženství nebo pokolení nezáleží, ale láska hodně věcech.
    Podpořit líbat
    ----------------------------------------------------------

    Hello Dear
    My name is Favour
    I saw your profile today and get interested to know you, because you look very nice in your profile, here is my email address (favourjaafar@yahoo.com) please send me an email so that i will send you my photos and tell you more about my self,mail me at(favourjaafar@yahoo.com).Remember distance,color,religion or tribe does not matter but love matters a lot.
    kiss Favour

    ale občas odpoví i nějaká holka. Pokud kluk odpoví na inzerát, tak má pramalou šanci, ale nikdy nevíte. Jednou jsem udělal takovej pokus: pod holčičím nickem (věk 22 let, hezká blondýna) jsem vlezl na chat a napsal jsem tam hodně perverzní až sprostou zprávu. Ostatní se na mě sletěli jako vosy na Turecký med. Během minuty jsem měl asi 40 zájemců o sex, a někteří měli i fotku (já samozřejmě ne). Kdybych tohle udělal jako kluk, tak není absolutně šance. To jsme mi chlapi opravdu takový prasata?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano jsme ;-)

      Kolík

      Vymazat
    2. Já zkusil to samé už ve 20 letech.Měl jsem hodně holčičích profilů jen na lide.cz ,abych si vytvořil falešné imaginární přátele sám pro sebe.Neustále mi na ty profily psali muži a nebylo to jak se tu píše 5 vzkazů týdně...nn na lide .cz hezkým holkám chodí 5 až 10 vzkazů denně.Obvykle nereagují ty slípky a nakonec skončí v posteli s prvním idiotem na kterého narazí a ten zjistí že slečna není tak úplně nezadaná.

      Vymazat
  11. Já osobně mam nejlepsí zkušenost s Badoo, mrknuti.cz tam jsem kratce tak nevím, ale Badoo je dobré. Na seznamka,cz to sice zije ale je tam dost lidi co ani nevi zda se seznamit chtej a inzerat si podaj

    OdpovědětVymazat
  12. http://www.erotickykontakt.cz/ tohle to jsou podvodníci. jsou i na podvodne firmy CZ

    OdpovědětVymazat
  13. Zdravím, fenomenem seznameni pres internet jsem se zabyval nekolik, let a vicemene rekneme "vzdy neuspesne". Dokonce jsem mel psat i o tom clanek donovin. Tehdy nevim uz ani proc jsem to odmitl. Asi proto ze jsem toho dotycneho nepovazoval za novinare, opak byl pravdou. Nekecal. :) Tedy fakta. Seznamenim pres net a seznamky jsem se zabyval od jejich pocatku minimalne od roku 2000 az po 2009. Tedy z ceskych seznamek jsem ziskal perfektni prehled.
    Problem je ze zeny jsou opravdu silene povrchni a o tom neminim debatit. (samozrejme ne vsechny aby me zase nejaka femina aspol netahali za slovicko. :) ) To je pak duvod transformace muzske populace ktera se prakticky mechanicky uci veci o kterych vedi ze na zeny zabiraji. Proto mame pak tolik nestastnic. (ale dobre jim tak zlatokopkam)Ale nerikam tim ze muzi jsou svati. To jsou take pekni parchanti. :) Ale ja nejsem gay tak ti me nezajimaji. :) Ale kdyz nad tim tak premyslim asi preci jen tedy napisu o tom svuj pribeh na svuj blog. Jinak pekny clanek mam vicemene podobne zkusenosti, ale mnohem mene uspechu nez pisatel. Ale mel jsem i nabidku delat spolecnika damam a nebo nevim asi vypadam jako gay kdyz me jich tolik oslovilo. A proto zenske nemeli a nemaji zajem. :) No sami nevedi o co prychazi az pak kdyz uz je pozde a ja uz o ne nemam zajem. A neni to z duvodu ze bych se citil urazeny, jen vim zkratka moc dobre odkud vitr fouka. :) Jinak jeste k bio hodinam u zen. Muzi maji take sve bio hodiny ale posunute unas zacina touha po rodine tak po 32-33 roce. Ptal jsem se mnoha muzu a vetsina tech co pokud jeste nemela rodinu to mela cirka stejne jako ja.

    OdpovědětVymazat
  14. No popravdě jsem vyzkoušel několik seznamovacích serverů než jsem se opravdu seznámil. Lásku jsem poznal na relativně nové seznamce: http://www.stoprocentni.cz
    Každý má asi své zkušenosti, ale vůbec bych nezatracoval i nově vzniklé portály, kde je už dostatek registrovaných uživatelů.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj lidi potřeboval bych poradit, co si myslíte o seznamce "Fantomaska" na www.fantomaska.cz
    Zdá se mi to v pohodě a rozumný, ale 600 kč je moc ovšem mají teď akci.
    Díky za tip :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Pro ty kdo hledají vhodnou seznamku doporučím www.wetwo.cz vše potřebné je zdarma a jedná se o plnohodnotnou seznamku ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Já bych doporučil jinou - je rychlá, efektivní a zábavná - www.pojdnakafe.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ať už si vyberete jakou seznamku chcete, rozhodně ne "profesionální" kamennou seznamovací agenturu Grand pana Kronráda. Ti šmejdi z vás vytáhnou tisíce Kč a dostanete za ně akorát plno neplatných, zastaralých a falešných profilů ! To je snad nejhorší služba, s jakou jsem se v ČR setkal. Důrazně varuji ! Roman M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkuste vedvou.cz. Jsou fakt dobří, já jsem spokojená

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Přidávám děsnou osobní zkušenost!!je to naprosto tak jak uvádíte. Na začátku jsem též podlehnul "skvělé" službě GRANDu pro VIP klienty..obrovsky předražené!a totálně k ničemu. Je to podvodné jednání šmejdů, a i tomuto se říká podnikání...snad brzy zkrachují, protože informace si lidi předávají..

      Vymazat
    4. Mám s panem Konrádem taky velice negativní zkušenost. Kdysi jsem měla zájem přihlásit se do reality show, která se pak nekonala. Casting probíhal v agentuře výše jmenovaného. Jmenovaný mě přesvědčil, že mě dá zdarma do databáze, měla jsem jedinou podmínku, aby můj kontakt nebyl předáván mužům starším 38 let. Mám totiž na staré muže averzi a navíc mě nepřitahují. Výsledek. Zneužil mojí důvěru a volali mi nějací odporní sociálové věku 44 let. Tehdá mi bylo 32 a v autobuse mi nabízeli poloviční. Po druhé nepříjemnosti jsem do agentury volala, ať mě okamžitě vyškrtnou. Dostalo se mi odpovědi ve stylu, co jsi krávo čekala, když to máš zadarmo. Ještě teď mi od nich chodí smsky. Jinými slovy, patrně na mě vydělavají, ačkoliv já se přes ně rozhodně seznámit nechci.

      Vymazat
  19. dobrý den, reaguji na poslední příspěvek, seznamka Vedvou nic moc, ale nakonec jsem tam spokojená, protože z končin, odkud pocházím, jsem si 100 km od svého bydliště našla partnera. Nevěřila jsem, že je to možné. Takže fakt dobrý.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, narazila jsem na docela dobrý web, kde se po registraci zdarma můžete začít bez problémů seznamovat www.azchat.com. Zadat inzerát i odpovídat. Přes seznamku si seženete nejen chlapa, ženskou, ale i kámoše na sport, nebo kámošku jen pokec. Vše zadarmo. Neplatí se za registraci, ani za pozdější užívání jako na většině seznamek na netu.

    OdpovědětVymazat
  21. Osobně si myslím, že není nad oční kontakt třeba někde v metru, ale i internetové seznamování se vcelku posunulo dál. Vyzkoušel jsem hodně seznamek, jak starých, tak i těch novějších. Dobře jsem si např. pokecal na seznamce www.stoprocentni.cz .....

    OdpovědětVymazat
  22. zkuste toto, funguje to podobne jak facebook, ale je to jen pro hledajici vztah nebo flirt..muzete si vybrat co s kym nasdilite a pridavat lidi do pratel, posilat soukrome zpravy zdarma komu chcete..

    http://seznamka-zdarma-bez-registrace.eu/

    OdpovědětVymazat
  23. A jaký máte názor na seznamku Lidko.cz? Mě se líbí, že to není úplně klasická seznamka. Prostě to má něco do sebe. Samozřejmě záleží i na štěstí. Většina mužů na těch dnešních "ryhloseznamkách" hledá jen sex a skutečný vztah je nezajímá nebo na to ještě nedozráli ..

    OdpovědětVymazat
  24. Pokud chcete najít dobrou seznamku mrkněte na recenze seznamek na stránce www.iseznameni.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Mně přidla seznamka GRAND v pohodě, dostala jsem stodvacet mužů na výběr. A jeden z nich je nyní mým manželem. Takže už seznamování neřeším.

    OdpovědětVymazat
  26. Přidávám do této poučné diskuze svou zkušenost se seznamkami spíše erotického charakteru: zkusil jsem následující portály: JenJednNoc.cz, ZijemeNezavazne.cz, SensualFlirt.cz. U všech zaplaceno VIP členství na 1 měsíc. Profil byl založen na hledání partnerky pro víc než sex (přátelství, společné zájmy apod.) pro muže, 37 let. Zkoušel jsem co nejslušnější a neutrální komunikaci, žádné sprosté a agresivní postupy. Výsledek po cca 20 dnech používání:

    JenJednaNoc: velmi podivný portál už od pohledu. Z poměrně velkého počtu žen mělo naprosté minimum vyplněný profil (detaily na dotaz) a jen nezřetelně viditelné foto (plná viditelnost pouze s VIP členstvím). Nejdou vůbec zobrazit mužské profily, takže nevíte, s kým případně o ženy soupeříte. Hodně ženských profilů má v názvu mužské jméno, např. “Radeksklenicka461” :-) Každý den přibývají profily víceméně podobného charakteru. Osloveno bylo asi 30 žen dotazem na upřesnění profilu, můj navštívilo jen 7 z nich. Na pobídku k chatování odepsala jen jedna, po prosbě, zda by nezpřístupnila své foto naplno, přestala komunikovat. V posledních dnech naprosto nulová aktivita. Některé funkce webového rozhraní jsou velmi špatně promyšlené, např. z kolonky Chci se setkat nejde uživatel jednoduše odebrat, musí se zablokovat. V podmínkách mají, že zrušení VIP členství je možné pouze vyplněním textu (velmi pochybně napsaného) a odesláním na faxové číslo (!) ve Švýcarsku, které nefunguje (fax se vrátil nedoručený). Poslal jsem to mailem, teprve po výslovném dotazu, zda výpověď došla, přišla odpověď, že ano…

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také jsem na tuto seznamku skočil a hned jsem požádal o okamžitou výpověď. Napsal jsem ji na email česky i německy. Jak prosím ty? Díky

      Vymazat
    2. Taky jsem naletel a moc by pomohla rada jak z toho... Vyplnil si jejich formular a vsechny svoje udaje? Adresu atd?

      Vymazat
    3. ano vyplnil a vypověděl jsem to ve lhůtě 14 dní, podle jejich smlouvy a ty potvory mi tu výpověď zamítli. Tak teď musím čekat necelé tři měsíce a ukončit pak tu smlouvu. Doufám, že nebudou dělat znovu problémy, jinak už nevím jak z toho. Nechce se mni jim donekonečna platit za nic.

      Vymazat
    4. heh tak to mám stejný problém a nevím vubec jak z toho

      Vymazat
    5. co si zablokovat kartu u vaší banky a pak z ní nemohou čerpat peníze z vašeho ůčtu. Banka vám pak vydá jinou

      Vymazat
    6. I já naletěl - po oznámení, že mi darují měsíc členství VIP zadarmo, ale až ten druhý. Zaplatil jsem tedy 1 měsíc, ale nesplnili příslib a chtějí na mě již za další dva měsíce a teď již i přes inkaso s dalšími náklady (50,87 EUR) a to za ten měsíc, co měl být právě zdarma... a vyhrožují dalšími náklady za advokáta. Jsou to neuvěřitelní šmejdi! Jsem invalidní starobní důchodce, ví to, nekomunikují.Podal jsem Trestní oznámení a také ČOI, bez úspěchu. V bance mám sice kartu hned po první platbě zablokovanou, ale to moc nepomůže - vyhrožují a čekají jen na další termín, kdy platbu zvednou násobně! Nevím jak z toho? Poraďte!

      Vymazat
    7. S tím trestním oznámením pro podvod bych se přidal, poradí někdo nebo přidá se? Jenjednanoc.cz je jeden veliký podvod, pod rouškou uživatele s vámi komunikuje nějaký spambot, profily i po zaplacení VIP stále neodkryté a nejasné.... jdu se pokusit to ukončit nebo alespoň zrušit VIP na další. A zrušit povolení k čerpání přes Pay.... Pokud někdo máte něco konkrétnějšího, napište na klrgsx@gmail.com. Díky. St.

      Vymazat
    8. Také s tím mám problém, nevím jak z toho. Zrušil jsem účet a čekám jestli budou další měsíc ztrhávat, když jo, tak zablokuji bankovní účet. Pokud nevyužívám službu, tak snad nemohou požadovat peníze, ne?

      Vymazat
    9. takže zablokování platební karty nestačilo?

      Vymazat
    10. T0hle musi byt jen vyhruzky.. nemuzou chtit penize za neco co nevyuzivate.. a kdyby jste si zrusil to jejich super "vip" tak vam "vyhody" proste utnou a ne vyhrozovat dalsi platbou... navic kdyz uz ucet ani nemate.. hovada

      Vymazat
    11. Ahoj podařilo se někomu úspěšně odstoupit od smlouvy jenjednanoc ??Já jsem jim též naletěl a vůbec nevím co dělat děkuji za rady

      Vymazat
    12. Zdravím jsem na tom podobně! Dali mi měsíc VIP členství zadarmo,ale chcou po mě neustále peníze...dlužnou částku za 1 měsíc jsem tedy uhradil..ale peníze chtějí stále a hrozí právníkama!! Účet na seznamce už nepoužívám. Jak z toho ven??

      Vymazat
    13. Jsem na tom naprosto stejně, dokonce jsem podal trestní oznámení, ale bylo mi to prd platné, ta smlouva je docela dobře napsaná alespoň z pohledu policie, takže není zač je stíhat.Nicméně mám pro všechny i dobré zprávy, vypisovat je nebudu, prohlédněte si přiložené odkazy a na tyhle podvodníky se vykašlete, ono na ně dojde a hlavně ni neplaťte
      Marek
      https://www.vasestiznosti.cz/stiznost/22643/dateyard-ag-je-fake-stejne-tak-pravnici-auer-witte-thiel-dukazy
      https://www.vasestiznosti.cz/spolecnost-3186/dateyard-ag

      Vymazat
  27. ŽijemeNezávazně: Na první dojem celkem sympatický portál s jiným zaměřením než konkurence (pouze kamarádství se sexem). VIP členství je napořád za 399,- Kč, pro ženy je zdarma (velmi galantní a praktické, protože žen je vždy na těchto seznamkách řádově míň). Osloveno asi 20 žen, bez jakékoli odpovědi, chodí pouze maily od admina s nově zaregistrovanými uživatelkami, které by bylo dobré co nejdříve oslovit. Na chatovacích místnostech je přihlášeno celkem dost lidí, ale málokdo opravdu komunikuje. Tento portál na mě působil nejlépe, možná, že se časem jeho reputace zlepší…

    SensualFlirt: mezinárodní stránka s uživateli z celého světa, na první pohled vypadající velmi profesionálně. Na počátku se zdála aktivita být docela vysoká, od žen přicházely různé druhy zpráv (mrknutí, pohlednice, později maily). JENŽE: při pokusu o opětování kontaktu to vždy ustalo. Po nějaké době začly od oslovených žen chodit maily typu: “Ahoj! Jak to jde? Mé noci jsou osamělé, když je trávím sám/sama. Jsem nadržený/á a přeji si, aby jsi mi od toho pomohl/a.” :-) Evidentně šablonovité texty, kde se autor ani neobtěžuje rozlišit pohlaví, aby to vypadalo věrohodněji. Stejně tak psaly i ženy, které v profilu neodpovídaly mému výběru (lokace, věk apod.) Že by zoufalost? :-) Na žádost o chat ŽÁDNÁ z oslovených žen neodpověděla, a to ani na opakovanou. Naopak, jednou za čas přišla žádost o chat od uživatelky ze zahraničí (USA, Švédsko, Filipíny aj.), vždy se jednalo o pokus o převedení hovoru na jinou komerční stránku s webkamerou, kde by bylo možno vidět ženu nahou (to je porušení podmínek, dvě z nich jsem ohlásil a skutečně byly jejich profily smazány). V jednom případě napsala uživatelka z Londýna (údajně velmi krásná) se žádostí o převedení hovoru do soukromého mailu - tento trik používají lidé chtějící vylákat peníze pomocí smyšleného emocionálně působícího osobního příběhu. Rovněž mi napsaly dvě (údajně nově zaregistrované) ženy, zda jsem si již pořídil Paysafecard, abych se s nimi mohl sejít :-) To je opět propagace produktu a porušení podmínek - po nahlášení byly jejich profily smazány. V posledních dnech aktivity výrazně ubylo, po zrušení VIP členství (které proběhlo celkem hladce) poslali ještě zprávu, že mi založili prémiový účet (!) na jiné seznamce. Ta vypadaly velmi podobně a řada uživatelů byla shodná, takže jsem to okamžitě zrušil…

    Resumé: Nechci tímto ty stránky úplně odsuzovat, protože není jasné, do jaké míry za uvedné věci může provozovatel nebo uživatelé, kteří si z nich mohli udělat zlatý důl na podvod. Nic není černobílé a není vyloučeno, že se tam opravdu vyskytují ženy, se kterými by stálo zato se seznámit. Ale jedno je jisté: Chlapi, dobře si rozmyslete, zda do takovýchto stránek půjdete a hlavně jestli opravdu stojí zato si zaplatit VIP členství. Z mého pohledu se to naprosto nevyplatí, VIP členství odhlašuji a profily ruším! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za upřímné a podrobné info. Nějak jsem byl osamělý a uvažoval jsem o zaplacení nějaké té placené seznamky, tohle a další příběhy mě probraly.
      Osobně jsem se přes internet seznámil s řadou zajímavých lidí z toho 2 hezké holky a s jednou z nich jsem i 4 měsíce chodil. (neplacené seznamky). Nicméně, chce to straaašně moc času a námahy a osobně pro mě je tak 7x lehčí jít někam do music baru nebo diskotéka nebo něco podobné a zkusit balit tam. Ono je hned vidět, jestli chemie působí nebo ne.

      Vymazat
  28. Lol, provozovatelé seznamek, jejichž naháněči tu spamují svými fake "zkušenostmi" musí být opravdu zoufalci.

    OdpovědětVymazat
  29. Je to podvod. Jenjedna noc. Pozor na ne. Sam jsem se tam registroval a nechtene jsem odklikl pul roku zaplatit a hned mi to strhli z uctu. Uz 2mes. Mi nic jineho nechodi bez jen mohla by se k tobě hodit. A kdyz ji napise. Nikdo neodpovi. Tohle uz jsem dal i namet do televize aby to publikovali. Tak cekam na odpoved. Takovou reklamu si za ramecek nedají

    OdpovědětVymazat
  30. Achjo, zatím teda taky nemám moc dobré zkušenosti se seznamkama :( vždycky si říkam, že už na to kašlu a stejně pak zase podlehnu a na nějaké si profil udělam :( Nepoučitelná. Kámoška má teď ale seznamku jako aplikaci v mobilu a říká, že je moc spokojená. Tak mám zase zkusit? Nevím...Máte někdo s nějakou takovou aplikací zkušenost? Děkuju...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. ANO, pokud nemáš kde jinde potkat toho svého pravého, jinak investuj tu horu času a energie, kterou by ti to zabralo, do osobního rozvoje a ten vhodný si tě třeba najde sám.

      Vymazat
  31. Ahoj, já teď dost ujíždím na apce pinkilin...Zatím mě baví a vypadá seriózně!

    OdpovědětVymazat
  32. A tahle apka je zadara? Pro jaky system je dělana?

    OdpovědětVymazat
  33. Hele, zkus mrknout na http://www.pinkilin.com/, tam najdes vsechny informace!

    OdpovědětVymazat
  34. Hledáš spřízněnou duši?
    Pojď s námi na naši pravidelnou akci pro nezadané do 45 let včetně v Brně zdarma- seznamovací výlet - seznamku - zoznamku. Naše výlety jsou určeny pro všechny singles muže a ženy, kteří buď aktivně hledají partnera nebo jen aktuálně nechtějí chodit sami na výlety.
    Pokud máš nějaký tip na zajímavý výlet pro naši akci, neváhej a pošli nám ho! Předem dík.
    Účast na akcích je cca 22 lidí s vyrovnaným počtem mužů a žen i z hlediska věku. Přibližně 40% účastníků se na akce vrací, 60% tvoří každý týden nováčci.
    Akce se účastní nejen lidé z Facebooku, Twitteru a Google+ , ale i mimo ně.
    Přihlášení na akce je pouze emailem s uvedením věku, který najdeš na našich stránkách s dalšími informacemi: http://seznamovaci-vylet-cz.webnode.cz/
    Zvou Jitka+ Petr Stojan T: 731 876 515

    OdpovědětVymazat
  35. Musím uznat, že moc hezky rozepsané. Já v poslední době také tak trochu experimentuji se seznamkami. Ze začátku jsem zkoušela právě Badoo, ale ta mi přijde dost nepřehledná. Nakonec jsem dala na doporučení jedné kamarádky a zkusila randino.cz Musím říct, že to je seznamka, která mi zatím vyhovuje asi nejvíc. Hezky prehledná, jednoduchá a lidí se tam dá najít spousta. :-)

    OdpovědětVymazat