Počet zobrazení stránky

neděle 4. března 2012

Seriál: "chyť si svého úchyla"

Jelikož mi chodí stále více mailů, kde mne upozorňujete na nejrůznější úchyly a exoty, rozhodla jsem se udělat seriál s názvem „Chyť si svého úchyla“.

V něm občas budu uveřejňovat nějaké opravdové psychouše jako varování pro ostatní, protože kvůli takovým bláznům seznamky odrazují čím dál více lidí a normální člověk to pak vzdá a je raději sám. A to my přeci nechceme. Proto tyhle čtenářská varování neberte jako způsob, jak někoho naštvat, ale spíše upozornit na to, že se tu mezi námi prostě tihle lidé vyskytují a jak se jim vyhnout obloukem.

Tak jedem, první vlaštovka:

http://profil.lide.cz/notebookwinrar/profil/

Vyskytuje se na seznamce lide.cz v několika profilech
Čtenářka se mu jednou pokoušela psát a místo odpovědi byl neuvěřitelně vulgární.
„zeptal se me, jestli můžu být za dvě hodiny na Roztylech, moje odpověď byla pochopitelně, že asi ne. Psala jsem mu raději, že nejsem z Prahy a jeho reakce na to byla něco ve stylu: ty blba krávo, tak máš navrhnout nějaký jiný termín a ne psát, že nemůžeš, koho to zajímá, jsi jen tupá hnuska atd...“
Opravdu je na ženy velmi milý a nedivím se, že díky takovým lidem seznamky vzdává čím dál více žen.

jeho další profily:
http://profil.lide.cz/Lovas.M/profil/
http://profil.lide.cz/Jack.TT/profil/
http://profil.lide.cz/pampalam/profil/

u těch posledních má fotky, jen na profilech nejsou vidět, ale pouze na inzerátu...
Je to opravdu on, jen pokaždé má jiné foto.

u jednoho inzerátu je tato fotka: http://imc.lide.cz/lide_date_big/201202/2621/f1/4f4aa03ef1417d3c3ef10000.jpg?type=fresh
u dalšího tato fotka: http://imc.lide.cz/lide_date_big/201202/2621/31/4f4a9fa431d96054b6a50000.jpg?type=fresh
a třetí: http://imc.lide.cz/lide_date_big/201202/2610/7f/4f4a0d447fb9e29887330000.jpg



http://profil.lide.cz/AvernJuras/profil/
jeho inzeráty se vyskytují převážně na lide.cz, stesti.cz. Jeho poznávací indicie jsou texty o tom, jaké jsou ženské mrchy a nechtějí žádného hodného a romantického chlapa. Když mu člověk napíše, je v zápětí bombardován nejrůznějšími vzkazy. Například v několika vteřinách:
1-cau
2-jsi tu
3-ty se mnou nemluvíš
4-co se děje, ty se mnou nechceš kecat?
5-tak jdi někam…

Jedna známá čtenářky s ním asi dva měsíce chodila a povídala, že to bylo hrozné. Je to hrozná stíhačka a dotyčná žena nemohla prý nikam chodit ani s kamarádkami....

12 komentářů:

  1. Ahoj, tak ten první Notebookwinrar figuruje i na seznamkách typu jiskreni.cz Je všude :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nelži. Tam sem nikdy nebyl. Zas tak silné nervy na Vás nemám abych se musel trápit na více serverech. =)

      Vymazat
  2. no, ani jeden neni muj typ ;-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. škoda =) ale tak holt nemůžu se líbit všem. =) a ty bys můj typ byla? =)

      Vymazat
  3. S tím prvním jsem se taky setkala, tedy ne osobně, ale už jsem přemýšlela, jestli je to opravdu jedna osoba, měl totiž dva inzeráty pokaždé pod jiným jménem a to v rozmezí asi půl hodiny. Ne, že bych prolézala seznamky, ale když jsem před už delší dobou hledala přítele, byl tam, když jsem tam jen tak z nudy koukala, co je za zboží, byl tam.. Dvakrát i víckrát.. Asi rozštěpení osobnosti, případně je pán totální hlupák.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a nebo jen smolař co na nabídku setkání u kafe dostává odpovědi typu: "Kafe nepiju" A na jeho pražsky inzerát mu odpovídají samé: "nejsem z prahy". to pak nejsem hlupák já, ale ženy co si buď neumí vyfiltrovat kraj, případně kategorii. dopisovat si tam roky skutečně nehodlám. tak hloupý zas nejsem. =)

      Vymazat
  4. Arven je dost profláklý na diskuzích metalové subkultůry. Je to dítě, post pubertálního věku, které možná dospěje.
    Tím svým brekem jak je svět a ženské špatný točí na veřejných diskuzích kde koho. Známá se o osobní zkušenosti s ním zmiňovala jen okrajově a pozitivní to nebylo.

    Bez toho, on je klasický případ zoufalce/zoufalky s majetnickými sklony. To je nebezpečnější typ, než borec/zlatokopka. Snaha partnera vlastnit a neztratit hraničí s hysterií a může mít silně destruktivní následky.

    OdpovědětVymazat
  5. dalsi lhar na seznamkach co ma foto jak je v bazenu a jmenuje se martin ,pise vulgarne myslim ze se tim vzrusuje ,a zada fota od zen.

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem co dočinění a opravdu nedoporučuji... Nemám nic proti tomu, když se člověk snaží najít štěstí přes seznamku (sama jsem ho našla tímto způsobem:)), ale oklamávat a hrát si na něco, co nejsem... buďte opatrné!

    OdpovědětVymazat
  7. Fakt sranda. Tohle jsem já: http://profil.lide.cz/Lovas.M/profil/
    http://profil.lide.cz/Jack.TT/profil/
    http://profil.lide.cz/pampalam/profil/

    A skutečně se přiznávám, že když se s ženou z seznamky pokouším nějak domluvit na kafe, ptám se jí kdy má čas, navrhuji několik termínů, skutečně naprosto upřímně se jí zeptám kdy by se jí to hodilo, jestli dnes, nebo zítra, odpoledne, nebo večer, tam nebo tam a přijde mi na to naprosto debilní reakce typu: "Nejsem z Prahy",( po sáhodlouhém monologu v kolik a kde) tak to skutečně ztratím nervy. Na seznamku by neměly chodit ženy které nemyslí, nebo jsou tak ubohé, že se nezvládnou domluvit ani na jediném kafi i přes to, že je muž "vede krok po kroku za ručičku". A než s takovou blbkou ztrácet dál nervy, tak je lepší se vyventilovat a poslat jí do patřičných míst. Na druhou stranu naprostá většina žen v tomhle případě začala myslet a na to kafe skutečně šly. Tak či tak.. Jen téměř zázrakem bylo o co stát. Inteligentní ženy ze seznamek většinou nebývají moc atraktivní, čistotné ani jakkoliv přitažlivé.

    Lovas.M
    Jack.TT
    pampalam

    OdpovědětVymazat
  8. A jen pro pořádek, když by aspoň sem, nějakým zázrakem, přišla nějaká sympatická upovídaná, usměvavá, čistotná!!, pohodová dívka co by skutečně stála o to se domluvit na to kafe, nebo vínko a strávit s mužem příjemný večer někde v kavárně, tak ať se mi ozve sem: Jack.TT@seznam.cz, nebo sem: pampalam@seznam.cz Budu za to rád. Ale skutečně bych stál jen o to myslící co třeba prohodí pár slov o tom co a jak a půjdou. A ne o ty co si budou chtít týdny dopisovat. Navíc o ty co když by chtěl člověk poznat, ať už si jen za***at, nebo mu nějakým zázrakem je skutečně nějaká sympatická, tak mu po několika dnech dopisování a návrhu na setkání nepíšou. "Nejsem z Prahy". Přeci jen to zrovna nejeví moc obr zájem někoho poznat. Navíc když se muž zeptá ženy kdy má čas, kdy by se jí hodilo se na chvíli sejít a zajít na skleničku a ona na to odpoví: "nejsem z Prahy", tak je to fakt na pováženou. Obdoba těchto blbek z internetu je ta, že se muž dotáže ženy kdy by šla na kafe. Jak se jí to hodí, že by se sešli. A naprosto nemyslící žena na to odpoví hádejte co? ..."kafe nepiju" To bych se fakt, s prominutím, p***al. =))

    OdpovědětVymazat
  9. Bohužel jsem měla rovněž tu čest a nic horšího jsem v životě nezažila, vulgární sobec, nešlo se ho zbavit. Nahlásila jsem obtěžování na operátora, aby mě nemohl zkontaktovat (sms bohužel nelze) a dala ultimátum, že pokud se neodklidí, nahlásím to na policii... Buďte opatrné, určitě si změnil přezdívky a hledá svoje další oběti, na kterých se může vybít. Má databázi žen a otravuje je i sms z webu!!!

    OdpovědětVymazat