Počet zobrazení stránky

neděle 20. listopadu 2011

Typologie osobnosti muže na seznamce

Tichošlápek – člověk nejpravděpodobněji analytického typu. Pracuje v IT, dokáže si s vámi psát o všem dlouhé odstavce, povídáte si s ním o všem. Otálí však se schůzkou. Když ho teda už dokopete na osobní setkání, celou dobu sedí, vyluzuje zvuky typu hm, jo a podobné. Nejčastěji kouká do země, klepe si nohou, kouše si nehty a nervózně klepe prsty do stolu a ani jednou se vám nepodívá do očí. Po rande Vám však ihned napíše dlouhý email s tím, jak jste se mu líbila a jak by si s Vámi pořád rád psal (nebo jak by Vám naprogramoval aplikaci do mapy.cz jen pro Vás).

Voyeur – tichý přítel. Něco jako paní Columbová - taky o ní všichni víme, ale nikdo jí nikdy v seriálu neviděl. Kouká na Váš profil 10x za den a když mu napíšete o foto, neodpoví. Další den je opět x návštěv v průběhu dne. Co asi nad vašimi fotkami může tak dělat???

Seznamkový úchyl – zdroj všech nechutností, které vám chodí do mailu, rád by vám vylízal zadeček, pocákal obličej a udělal Vám to tvrdě jako chlap a vy budete kvičet blahem pod tíhou jeho údu. Po odeslání příspěvku půjde dát mamince dobrou noc a vyzvednout si na hromádce vyžehlené košile a vyprané slipy.

Donchuan – ano, vypracované svaly, fotky do půli těla, nejlépe v póze, kde vyniká jeho stedoidový bicák z pilulek, které mu sehnal trenér Jožka ve fitku. Obtažené hadříky, nejlépe tak aby obepínaly svalíky a šulínka, světlé barvičky, cool brýličky, sexy účes. Zásadně brutální požadavky na přítelkyni. Po setkání můžete akorát prohlásit „prázdná hlava, velké svaly, yooou to je parazit mezi námi :D:D (tex písně Nácek od Divokého západu)

Manažer – má přesné požadavky, jedná na přímo a bez emocí. Jeho dopisy Vám jsou vzorem korespondence pro obchodní partnery. Striktně se vyvarovává citových zabarvení a jakýchkoliv spontánních věcí. Má nalajnovaný život, kurzy business english, vysokou školu, pohádkový plat….. ale co na plat ten plat, když si na večeři s ním připadáte jako na business meetingu a při placení vytáhne diář a jeho další volný večer je za měsíc.

Honič ega – zdá se jako normální člověk, který se Vás během konverzace snaží všemi možnými způsoby setřít a ukázat převahu. Nedoporučuji pro další kontakt, pravděpodobně s Vámi nejspíš ani na schůzku nepůjde, vyhovuje mu si nahánět ego po netu :)))

Borec napichovač – v soukromé zprávě Vám posílá fotky svého ptáka ze všech úhlů, lanaří na sexuální hrátky (v seznamkové hantýrce se tomu říká „reálek“ :))). K Vánocům Vám pošle jako PFku svého šulína obtočeného Vánočním řetězem. S věnováním.

Pan Božský – když kouknete na jeho profil, řeknete si „ach, toho bych moc chtěla“. Jenže tohle si ve stejné chvíli řekne i dalších deset holek. Tento úkaz dokonalosti má pohádkový plat, nádherné tělo, skvělé vzdělání a také …. skvělý fanklub a ví, že si může vybírat.. Pokud nemáte nohy jako Heidi Klum, postavu jako Kate Moss, obličej jako Angelina Jolie, povahu Matky Terezy a inteligenci Billa Gatese, nemáte šanci se probojovat ani na osobní schůzku. Výběrové řízení je bohužel velmi náročné.

8 komentářů:

  1. Hezké:). Jen je otázkou, jestli je pan Božský opravdu takový nebo jen zakuklené něco jiného.

    OdpovědětVymazat
  2. Pan Božský je zakuklený Pan Kolík :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Když tu popsanou Typologií osobnosti muže sesypu do jedné misky, vyjmu borce napichovače a pořádně promíchám, vznikne z toho chlap, který je mi zřejmě dost podobný. Brrr! Jdu si hodit mašli :-)

    Moc hezký blog. Příjemný, inteligentně legrační a snad i poučný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji. Jsem ráda, že se najdou i lidé, kteří pochopili princip celého blogu - čtení pro pobavení a sem tam nějaký článek s mým názorem :)

      Vymazat
  4. Aha, a jinými slovy neexistuje na seznamkách nikdo všeobecně přijatelný - normální muž s běžnými zájmy, co si na nic nehraje a hraje fér i tuto seznamovací hru? Co se nám to tu autorka snaží vnutit?

    OdpovědětVymazat
  5. autorka se snaží vnutit nadsázku, ironii a chvilku pro pobavení čtenářů, kteří pochopili, že celý blog je opravdu odlehčená nadsázka a primárně slouží k pobavení :)

    OdpovědětVymazat