Počet zobrazení stránky

čtvrtek 9. srpna 2012

Sejdeme se na hřbitově



Na jeden podaný inzerát mi odpověděl i spolumajitel obchodu s hodinkami Zdeněk. Bylo mu něco málo přes 30, podle fotky byl celkem sympatický a manuálně zručný, což já můžu, takže na sebe první rande nenechalo dlouho čekat. Snažil se zaujmout zbrusu novým autem, ale to na mě neplatí, ať si klidně jezdí třeba na kole, hlavně že bude k světu vzhledově i povahově.

Nebyl. Na smluveným místě na mě čekal chlap tak malinký, že bych ho při svých 160 cm strčila do kapsy kabátu. Jeho podoba naprosto neodpovídala poslaným fotkám. Malinká hlava, malinký ruce, malinký pivní břich a malinký nohy obutý v příšerných červených teniskách. Kdyby mně to v tu chvíli nebylo trapný, otočila bych se na patě a uháněla zpátky domů. Jenže když už si dal tu práci a přijel, nemohla jsem mu to udělat. Bylo mně jasný, že se na mě nalepí jak vosa na cukroví, a tak jsem začala spřádat plán, jak ho co nejlíp odradit. A vyplodila jsem skutečně odpudivý scénář.

I když jsem neměla právě dobrou obuv, svižným tempem jsem obešla všechna zajímavá místa v našem městě. Kolečko hrad-zámek-park s fontánou-vyhlídka-náměstí jsme dali zhruba za půl hodiny. Když mi začal vykládat, jak chodí hrát fotbal, řekla jsem, že já teda zásadně nesportuji, protože mě to vyčerpává, a když běžím, nemůžu celou další hodinu dýchat. Potom mi povídal o tom, jak jeho rodiče odjeli na dovolenou a jemu mezitím v zahradě vychcípali všichni králíci, a jak si jeli koupit štěně maltézáčka x kilometrů daleko a kolik stálo. To už jsme se pomalu dostávali k židovskýmu hřbitovu. Ještě nikdy jsem tam nebyla, a tak mě osvítil nápad, jak celou tu trapnou záležitost ukončit – projevila jsem přání podívat se tam.
Zhruba čtvrt hodiny jsem běhala mezi náhrobky a snažila se rozluštit jména a německé nápisy na nich, což se mi pochopitelně nedařilo, protože německy neumím. Při té příležitosti jsem se zmínila, že se dost zajímám o historii a neskutečně mě to baví. A on se ani tehdy neotočil a neutekl! Při zpáteční cestě k jeho autu se začal nebezpečně přibližovat a já si vrazila ruce do kapes s jedinou myšlenkou – ať na mě, pro Krista pána, nesahá, Bože chraň.
Rozloučila jsem se s ním z uctivé vzdálenosti, protože mi přišlo naprosto nepředstavitelný, že by mi dal i třeba malou pusu, šla jsem domů a čekala, co se bude dít. Večer přišla smska, že jsem ho moc zaujala, ale rande na hřbitově bylo dost nevhodný, že ho to celkem pobouřilo, ale odpustí mi a chtěl by se vidět znovu. Slušně jsem se omluvila s tím, že bohužel nepřeskočila jiskra, a na jeho další přemlouvání už jsem nereagovala.

Jedno plus to ale mělo. Poprvé v životě jsem se cítila jako vysoká žena :)

Čtenářka Alice

89 komentářů:

  1. hihi, mně by dotyčný pán asi koukal přímo na prsa :)
    jinak já jsem byla také takto oklamána. Pán psal 185 cm a přišel skrček s 165 cm a ještě mi říkal, že se na seznamce při zadávání výšky spletl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No když si vezmeš nějaké pořádné podpatky tak jsi i vyšší než já a to mám 180 cm :-)

      Kolík

      Vymazat
  2. takze 197cm je ok ? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak se svými 175 cm se můžu jít zahrabat, pokud holky začnou chtít dlouhány. :D

      Vymazat
    2. no v klidu. Ony všechny chtějí 185cm a více, a to včetně těch, co mají sotva 160cm. Chlapů s takovouto výškou zase tolik není. A pokud se od těch co ji mají odečtou ti, co nemají slušné chování, k výšce i úměrnou váhu, slušný příjem, přirozenou inteligenci, schopnost zaujmout a celkově vyhovující vzhled, tak jich opravdu na seznamce moc nezbyde. Mně do ideálních 185cm chybí 7cm. Tento "hendikep" jsem se pokusil vyvážit tím, že jsem přidal na ostatních výše zmíněných kritériích. Na seznamce jsem oslovil cca 15 slečen, 10 neodpovědělo vůbec, se čtyřmi komunikace skončila po pár větách. Jednu jsem přesvědčil ke schůzce. Sama měla pomyslnou laťku nasazenou hodně vysoko, ale věděla, že pro "vysněného ideála" musí leda někam na olympijský stadion a ne na internetovou seznamku.
      Dostal jsem šanci, které si už půl roku vážím.

      Vymazat
  3. Ok, tak pak to tu vidim na dva kandidaty;)))

    OdpovědětVymazat
  4. Cha cha, taky mám podobný zážitek - fotky vcelku ok, ale jak se pak ukázalo, bylo to focený tak před dvaceti kily :-) K tomu malá výška a když se mě pokusil obejmout, vypadalo to že si bude muset tak třikrát povyskočit, než mě kolem toho krku ty ruce konečně zasekne :-)) Malá tlustá kulička - v mužskym podání ještě horší než v ženskym.
    L.

    OdpovědětVymazat
  5. Já teda nevim, ale jako malá žena (163 cm) preferuji tak 170 - 175 cm. U větších mě vždycky po rande docela bolelo za krkem :D

    OdpovědětVymazat
  6. Nevím nevím, občas když tak čtu ty požadavky. Pro většinu ženských by asi byla ideální 2 metrová tenká vysportovaná špejle, co ho má půl metru dlouhýho, na kontě x miliónů dolarů, několik luxusních Ferrari v garáži, pár helikoptér a vilu někde v Karibiku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to asi nejsem normální žena ;-) A vysoký chlapy nevyhledávám, resp.je mi to jedno. Vzhledem k tomu, že jsem sama dost malinká tak jsem dlouho chodila i s klukem, co měl jen něco málo přes 160 a pohoda. Vlastně jsem snad až na jednu dvě výjimky žádnýho extra vysokýho chlapa neměla. Ani žádného, co by ho měl půl metru dlouhého, na kontě x milionů, několik Frerrari a helikoptér a vilu v Karibiku. Myslím, že jste to poněkud hodně nadsadil, žen, co tohle požadují je podle mě spíš menšina než většina.

      Vymazat
    2. Celý vtip je asi v tom, že ženy nechtějí muže, kteří jsou menší než ony. Takže pokud mám 160 cm, jsem v pohodě, těžko potkám menšího chlapa, pokud ale mám 180 cm, bylo by fajn, aby byl aspoň stejně vysoký. Nevím, jak to mají ostatní, ale já bych si pak připadala jako dotyčného matka, ne přítelkyně. Myslím, že v tom není takové tajemství. Dotyčný by měl být inteligentní v tom smyslu, že ví, jak se kam obléct, jak se kde chovat, co říct kdy, měl by mít trochu přehled. Mít možnost někam se spolu podívat, tím nemyslím zrovna Havaj, občas zajít do normální restaurace na večeři, za kulturou. Chceme někoho, s kým si můžeme popovídat a bude nás brát jako rovnocennou partnerku. Upoceného chlápka v trenclích a nátělníku, s pivním břichem, který se drbe na koulích a krká, na všechno řekne "ty jsi ženská, tomu nerozumíš", k večeři mu stačí párek a pivo a za kulturu považuje fotbal v televizi, takového nechceme no. Je to fakt tak moc?
      K.

      Vymazat
    3. To mi nevykládejte! Z vlastní zkušenosti vím, že to tak není.

      Vymazat
    4. K: Vyjmenované vlastnosti umím splnit, ale jsem jen singles s kamarádkami a ne Kolík s milenkami. Zřejmě asi slečny a dámy chtějí ještě něco jiného, což se mi zatím nepodařilo objevit. Nebo že by v diskuzi propírané peníze? :-/
      L.

      Vymazat
    5. "Dotyčný by měl být inteligentní v tom smyslu, že ví, jak se kam obléct, jak se kde chovat, co říct kdy, měl by mít trochu přehled."
      Aha, takže byl měl hlavně umět pořádně ohýbat hřbet a nevyčuhovat z davu, aby "nedělal ostudu", co? ;-)

      Vymazat
  7. 7:34 má pravdu. Nároky žen jsou naprosto nesmyslně postavené. Přitom samy většinou nemají absolutně co nabídnout. Viz seznamková královna a ta jak psala předchozí článek, kde v každém příběhu měla požadavek na "VŠ-manager", přitom obě jsou podle mě vylítaný ludry fixovaný na názory maminky a svých nebohých kamarádek, které už si svého bohatého hlupáka ulovily. Protože chytrej, bohatej a dobře vypadající muž si takovouhle "krasavici" přibere buď jenom na hraní, nebo bude prostě podpantofel. A takovýho přece taky nechcete.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna Seznamková Královna je fajn ženská, která co nabídnout má :-) A zlobit se na ženskou která má přes 180cm, že nechce menšího chlapa se člověk nemůže. Co se týče požadavků je fakt, že hodně ženských je má přepálené (dnes taková ta početná skupina singles :-) ... na druhou stranu i někteří muži touží po ideálním protějšku i když mají do ideálu daleko ... :-)

      Kolík

      Vymazat
    2. Jo, chlapi sou stejný, ale co mám zkušenosti, tak u ženských je to s těma požadavkama o něco radikálnější…a držej se jich často tak dlouho, až jim „ujede vlak“ a potom už musejí brát skoro všecko, co je k mání, neb biologické hodiny jsou neúprosné, a to většinou nekončívá dobře…

      Vymazat
    3. No podle mne muži v těchto ohledech dělají častěji kompromis. Ono taky co si budeme povídat, požadavky jsou často úměrné stupni nadrženosti (tj. dnů bez sexu) ... nedávno jsem byl s kámošema na dovolené. Když jsme tam přiletěli všecho bylo super, krásnej resort, chlast, jídlo, ale nebyly tam žádné hezké ženské, říkal jsem si ... ty jo tady je to samá vylítaná stará hajtra .... po 14ti dnech už se mi líbily skoro všechny :-D

      Kolík

      Vymazat
    4. :-D
      Jinak extrémně vysoký chlap je neskladný, protože většinou jako ženská máte spíš menší auto a nemáte 2,5 m dlouhou postel. Jinak myslím, že jsme schopné odpustit a slevit z kritérií, pokud nás ten dotyčný zaujme jinak. Ale málokterá se chce vedle chlapa cítit "jako bagr", když on je o půl hlavy menší a (třeba) o 20 kg lehčí.
      Já nevím jak ostatní ženské, ale vždycky jsem chtěla mít vedle sebe chlapa, vedle kterého bych si připadala jako KŘEHKÁ ŽENA. (r)

      Vymazat
    5. Většina žen hlavně nechce takového, jako Vy. Bez urážky, ale krásně jste to předvedl.
      K.

      Vymazat
    6. Jo jo, všechny chtějí hodného milého ňoumu a když toho nedej bože dosáhnou tak skončí jako milenky v rukách někoho jako jsem já :-D

      Kolík

      Vymazat
    7. Ňoumu ne, s těma je nuda:)
      No, to zní jako výzva:)
      K.

      Vymazat
  8. Jo, ten by byl príma :-))))

    OdpovědětVymazat
  9. ja jsem vysoka,proto preferuji muze nad 185cm,je to prirozene a obycejny pozadavek.v pripade 160 cm slecny pozadavek na vysku partnera nad 185 cm uz pocitam jako nadstandardni narok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. OMG...jasne, 170 - 180 je standard, nad 185 nadstandard...to sou kecy...lidi proberte se!!!

      Vymazat
    2. No hele ono zase mít hodně mrňavou slečnu může mít něco do sebe ... může ho vzít do pusy a ani si nebude muset kleknout :-D

      Kolík

      Vymazat
    3. Jo, to se v beznem, kazdodennim zivote skutecne velice hodi…

      Vymazat
    4. Hodně záleží na tom, jaký je tvůj běžný život ;-)

      Kolík

      Vymazat
    5. :-)) mám 166 cm a chodila jsem ještě na gymplu s borcem metr devadesát... mno. Za krkem mě bolelo. Navíc jeho matka tvrdila, že když vedle sebe jdeme, vypadá jak pedofil. Jak vtipné. Poslední bývalý byl jen o 10 cm vyšší a bylo to ideální. Ty požadavky na basketbalisty taky nechápu.

      Vymazat
    6. Olinka: Já 168 cm a můj první 195 cm. Praktické to opravdu není:) Mě stačí i pět, můžu si vzít i podpadky.
      K.

      Vymazat
  10. On: gentleman, slušný člověk
    Ona: namyšlená povrchní kráva

    Honza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten gentleman mi v příspěvku poněkud unikl. Možná se lišíme v představě gentlemana.
      K.

      Vymazat
  11. Ač tak malá, vždycky jsem chodila s chlapem vysokým 180 cm a více. Menší tady u nás nejsou k dostání :) Pořád jsem si přála, aby na rande přišel chlap tak 175 cm vysoký, aby to bylo tak akorát, a pokaždé přišel někdo kolem 190ti. Až na tohohle teda...

    Alice

    OdpovědětVymazat
  12. Jojo, tak já mám dokonce jen 155 cm, na výšce mi nikdy nezáleželo (jedině snad aby to nebylo moc) ale všechny dlouhodobé vztahy jsem měla nějakou náhodou s někým, kdo měl o 20 - 30 cm víc než já. Tak se pak vy co máte víc cm nedivte, že na vác zbývají ti menší :-).


    No jinak mě fascinuje, jak skoro v každém příběhu, který napíše slečna, se zdůrazňuje jaký měl dotyčný auto. Jako kdyby ten kus plechu byl nějaký klíč k osobnosti :-(.

    E.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Auto je většinou to jediné podle čeho průměrná zlatokopka odhaduje finanční stav svého potencionálního partnera :-) Nejvíce jsou zmatené když přijede chlap v taxíku ... to jsou pak úplně v řiti :-) Asi před týdnem se jedna taková ze zoufalství snažila přečíst značku mých hodinek ... bylo to opravdu nenápadné :-D

      Kolík

      Vymazat
    2. Kam ty na ty holky chodíš? Já takové skoro neznám (tím nechci říct, že neexistujou) a to díky své práci mám docela bohaté styky se zástupkyněma něžného pohlaví (to zní skoro perverzně, ale myšleno ve vší počestnosti :-D).

      No upřímě, kdyby dotyčný přijel na rande v taxíku, tak si řeknu, že se snaží udělat dojem, že na to jako má :-). Na mě nejvíce zapůsobil kluk, se kterým jsem se potkala na autobusové zastávce - náhoda - sraz jsme měli až v centru. Jsem holt na asi na skromější typy.

      E.

      Vymazat
    3. No jo dobře ... přiznávám ... autobusem jezdit neumím :-)

      Na skromnější typy jo? Já jsem zase ještě nepotkal ženskou co by ráda neotevřela krabičku s nápisem CARTIER ... a nikdo mi nevymluví, že ani ta levicová intelektuálka by nepodlehla :-D

      Kolík

      Vymazat
    4. Já se zase přiznávám, že bych se musela podívat na net, co to ten Cartier vlastně vůbec přesně vyrábí :D A stejně bych si pak asi myslela, že je to kopie od Vietnamců :D

      Alice

      Vymazat
    5. Alice přesně, já jsem si to musela taky "vygůglit" :-D :-D :-D. A to se (vím, trochu sebevědomě) řadím mezi poměrně vzdělané jedince.

      Trochu si myslím, že i leckterá levicová intelektuálka taky nebude vědět oč jde.

      E.

      Vymazat
    6. Ale no tak holky s takovým faux pas jako neznat jednoho z nejslavnějších klenotniků všech dob bych se moc nechlubila. Cartier to nejsou levné šmuky a hadry od komerčních značek vybudovaných čisté na image. Cartier to je umění, to je jako neznat Paula Cézanna, Toulous Lautreca nebo tak. To je prostě mezera ve vzdělání. Cartier je mimo jiné i vynálezcem náramkových hodinek.

      Věra

      Vymazat
    7. No holt člověk nemůže znát všechno, asi i proto chlapům na hodinky nekoukám :-).

      E.

      Vymazat
    8. Tak tak, mně spíš zajímají ty ruce samotný, hodinky vůbec ne :) Tušila jsem, že to bude značka nějakých šperků, ale když jsem si to našla, docela mě překvapilo, že ač tak slavný, vůbec nejsou pěkný. T. Lautreca taky neznám, holt každý máme tu mezeru někde jinde :)

      Alice

      Vymazat
    9. Ono taky záleží koho hledáš ... skladník ve šroubárně asi takové znalosti po tobě vyžadovat nebude ;-)

      P.S Lautrec byl impresionista. Řekl bych, že to je snad dokonce učivo střední školy .... asi si chyběla :-)

      Kolík

      Vymazat
    10. Skladník ve šroubárně nemůže mít zálibu v umění? :)

      Se 100% jistotou můžu říct, že jsme malíře na škole neprobírali :) To se snad učí někde na gymnáziích, ale na SOŠ ne. Aspoň tehdy to teda nebylo, dnes už možná ano, nevím.

      Hlavně jsme tím s E. chtěly říct, že ne každé ženě jde o to, aby měl chlap kvalitní hodinky a značkový hadříky. Existuje totiž taky jiný gang než pořád jen ty zlatokopky :)

      Alice

      Vymazat
    11. Ale tak jo, i skladník ve šroubárně si může přečíst Vergilia v originále :-D

      Kolík

      Vymazat
  13. Ani nevím, proč to tam vždycky píšu/píšeme. Možná by to mohlo být tím, že auto o chlapovi hodně vypoví - něco se dá poznat podle toho, jestli jezdí Škodou 120, Oktávkou nebo něčím dražším, novým nebo starým...

    Alice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je právě velký omyl. Už jsem to psal několikrát, ale podle auta nelze spolehlivě finanční status daného jedince odhadnout. U nás v ČR je auto většinou jediná věc podle kterého finanční situaci jedince posuzujeme (takový pozůstatek z 90tých podnikatelských let), přitom pochybuju, že poznáš rozdíl mezi Mercedesem CLS který má rok výroby 2006 a dá se pořídit ojetý už pomalu za cenu nové Fábie a mezi třeba dva roky starým CLSkem, protože jsou stejná modelová řada. Stejně tak je to s X5tkou .... vždycky mne fascinují staré oprejskané paneláky, před kterými parkují tyhle ojetiny :-) Muži dobře ví, že podle auta budou posuzovaní a proto právě do auta investují někdy téměř veškeré svoje prostředky. Bohužel o realitě to zase tak moc nevypovídá. Znám týpky, kteří nemají pomalu ani na nájem a jídlo, ale mají Mercedes nebo BMW, jejichž provoz je stojí veškeré prostředky které mají a naopak znám několik opravdu hodně bohatých lidí, kteří volí nenápadná auta. Identifikovat je můžeš spíš podle velmi drahých hodinek nebo oblečení, jenže tyhle detaily většinou rozliší jen člověk ze stejné sociální skupiny jako jsou oni. Takže to, že má někdo BMW nebo Mercedes ještě neznamená, že má i na slušnou večeři na kterou by tě mohl pozvat nebo na hypotéku na vysněný rodinný domek a "provoz" rodiny ;-) Na průměrnou blbku většinou takové auto k zapůsobení stačí, dostane se jí do kalhotek a to zase stačí jemu :-)

      Kolík

      Vymazat
    2. P.S. ale dostala bys mne, kdybys napsala, že hledáš chlapa s dodávkou aby mohl vozit na výlety velkou rodinu :-D

      Kolík

      Vymazat
    3. Pěkná dodávka lepší než příšerný tuzing! Já sama jako řidič auta vyšší střední třídy (ale už je to 10 letá ojetina) se spíš dívám na vztah řidiče k autu. Už třeba to, jestli se z výletu budem vracet nejspíš odtahovkou, protože se auto cestou rozsype. Nebo že dotyčný jezdí jak prase a přitom to, že má auto STK je boží zázrak. Z čistě materialistického hlediska mě znepokojí to, že má mladík auto jako jediný zdroj svých investic a tudíž by jako budoucí partner a otec narval všechny peníze do auta, bo si to "milášek" zaslouží. Taky se mi nelíbí tuning, resp. trapné a laciné bastlení kdejakých křídel a spojlerů, laďáky a já nevím co ještě, aby se ze starého vraku stala hustokrutá kára :-)
      Takže chlapi, kteří mají k autu střízlivý vztah a slouží auto jim, nikoliv oni jemu, u mě vedou na celé čáře. (ren.)

      Vymazat
    4. Nebylo to myšleno ve stylu "jaký auto, takový konto". Na těch chlapech je podle volby vidět, kteří jsou spíš praktičtí a nepotřebují se ničím chvástat; kterým je jedno, čím jedou, protože dávají přednost jiným věcem; kteří chtějí ukázat peníze; kteří chtějí na auto sbalit ženskou; kteří si splnili sen (to se pozná podle toho, že například z Volva za milion vystoupí chlap v 10 let staré koženkové bundě :) a tak dále... Ti bohatí s nenápadnými auty jsou podle mě výjimka a vydělávají peníze na jiný věci než je luxusní vozítko.

      Alice

      Vymazat
    5. To by mne zajímalo jak ty chlapy od sebe odlišíš. Např. mezi tím kdo chce ukázat, že má peníze a mezi tím kdo se snaží vzbudit dojem, že má peníze ... přitom oba můžou mít stejný auto akorát jeden o 8 let starší byť stejnej nebo podobnej model :-) Nebo mezi tím kdo si splnil sen a tím kdo chce na auto sbalit ženskou :-)

      Jak bys pak definovala muže, který má velkého kombíka (např. SuperB nebo Passat) na ty praktické věci a sportovní coupé (např. Jaguar XK nebo Porche) na požitek z jízdy? :-)

      U těch bohatých s nenápadnými auty to není o tom, že by vydělávali na jiné věci, ale většinou si nepřejí být většinovou společností jako bohatí identifikováni.

      Kolík

      Vymazat
    6. Když má chlap kombíka a ještě k tomu auto na požitek z jízdy, tak neví co s penězma :)

      Alice

      Vymazat
    7. A když musí mít takhle něco navrch, tak by pak mohl mít i víc ženských - jednu na praktické věci a další na požitek z jízdy :)

      Alice

      Vymazat
    8. A taky mu asi nebude stačit jen tak nějaká ledajaká obyčejná... To je tak všechno, co mě postupně napadá :)

      Alice

      Vymazat
    9. Ještě, že na ty rande většinou jezdím taxíkem :-)

      Tak mne napadá, že praktické ženě se říká manželka a té na požitek z jízdy milenka :-)

      Kolík

      Vymazat
    10. Kolíku, ocenila bych, že myslí prakticky a má i toho kombíka, protože do sporťáku nenaložíš bedny s jablkama, třeba... Jinak tvé dělení manželky a milenky se mi líbí, ale jako tu, která si plánuje kariéru spíš manželky než milenky, zároveň mě to i znepokojuje... (ren.)

      Vymazat
    11. No určité řešení je být obojím .... auto které je zároveň prostorný kombík a sportovní coupé jsem sice ještě neviděl, ale u ženských se sem tam taková kombinace vyskytne, akorát je tedy podle mne mimořádně vzácná :-)

      Kolík

      Vymazat
    12. Já nevím, co dělám špatně, že mi nikdo na rande ještě autem nepřijel. To se scházíte na parkovišti nebo co? Mě většinou jezdí na rande nápadníci MHD, i když mají VŠ a slušnou práci. Asi nejsem správná zlatokopka a lovím malé ryby.
      K.

      Vymazat
  14. mě někdo vyzvednout na rande MHDčkem, tak je to pro mě mrtvej Homolka, podle mě je to otázka sebeúcty u té ženské, pokud pro mě nepřijede SUVčkem, tak vůbec nestojí o mou pozornost

    Ev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. SUVčko má jednu nespornou výhodu a to, že se na zadních sedačkách dají rovnou vcelku pohodlně otestovat jisté specifické dovednosti dotyčné .... tedy opravdového SUV ne takovejch těch malejch paskvilů :-)

      SUV je ale spíš poslední dobou doména ženských, většina mužů co znám dává přednost sporťákům. Ono pokud bydlíte ve větším městě tak SUV není moc praktická záležitost. Navíc dneska už X5tkou ani MLkovým Mercedesem nezaujmete, protože v každém větším městě už to má kde kdo .... zato takový Porsche nebo něco takového to je jiná liga :-)

      Kolík

      Vymazat
    2. Ano, ženské, chtějte všechny SUV a pak se v těch městech nepohne nikdo nikam a parkování to samé. Copak vám nedochází, že parkovací místa a jízdní pruhy jsou většinou dělané jako nejmenší možné a že opravdu není místo? Ách jo. (ren)

      Vymazat
    3. No zase pokud nemají takové ty deset let staré základní verze, tak přece jen ty lepší SUVčka už mají dost pokročilé parkovací systémy i když je pravda, že jsem viděl ženský zápasit v podzemkách s parkováním a parkovací asistent jim byl na prd ... ono když tam to místo na Q7 není tak prostě není :-)

      V

      Vymazat
  15. podle mě chlap musí mít majetek a ženská krásu, tak to prostě bylo, je a bude a pokud žena neočekává majetek a chlap neočekává krásu, tak je to forma rezignace a nedostatek sebevědomí...řekla bych, že jedno i druhé je určitý pilíř, není to samozřejmně vše, očekává se pak i inteligence, charisma...

    sama to mám jasně ložené: nějaká tělesná výška a vypracované tělo jsou mi úplně šumák, důležité pro mě jsou: inteligence, charisma a schopnost zajistit nám příjemný život, aniž bych se já musela strachovat, jestli já musím vydělávat... totéž já můžu zajistit taky, ale nemusím se o to strachovat, jestli to zvládnu, na dovolenou do Karibiku škudlit nemusím, nemusím ani vařit a uklízet a on to ode mě ani neočekává...jak mi nedávno řekl: dřív platilo, že aby byl chlap spokojený, tak musí mít doma navařeno a mít dobrý sex...teď ta část s jídlem už tak neplatí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pak se muzeme divit tem bavorakum pred panelakama :D

      Vymazat
    2. souhlasím s anonymní slečnou - žena=krása, muž=majetek.. v nějaké úměře.. jenže pro holčičku co bydlí v garsonce se svou 2x rozvedenou matkou a dvěmi nevlastními sourozenci je i plat 15tis "majetek", muž který je ve srovnání se mnou "majetný" hledá dvacetilenou modelku a ne mě... takže - pro mě spíš platí - hledám někoho s podobným přístupem k životu jako mám já.. (pak to nebude ani bezdomovec ani zanedbaný hipiesák ani hospodský povaleč..) PS: některým autům před panelákama se divím taky :-/

      Vymazat
    3. Ten sex si také škrtni, i když budeš v posteli sebelepší je jen otázka času kdy dotyčného přestaneš bavit, stejně jako na jídlo máme restaurace a hospody tak na sex máme bordelu a luxusní cluby. Od ženský očekávám dlouhodobě hlavně pohodové soužití. Aby měla svoje záliby a dala i mne dostatek prostoru na ty moje.

      Naopak o tom jídle bych s tebou i polemizoval ... společné vaření je někdy velká zábava, takové steaky že svíčkové .... někdy mám pocit že je to lepší než sex .... v 50sáti už mne bude možná zajímat jen to jídlo :-D

      Kolík

      Vymazat
    4. Já se těm autům před panelákama nedivím, drtivá většina ženských nepozná drahé hodinky, boty nebo oblečení a tak je auto jediným detektorem "majetnosti" chcete-li "finanční zajištěnosti" dotyčného potencionálního partnera. Muži tohle dobře ví a na tuhle kartu vsadí všechno. Často to k to u aby sem tam nějakou blbku přefikli stačí.

      Kolík

      Vymazat
    5. Tvoje teorie má nějakou trhlinu. Protože nejúspěšnější muži na světě (pan Gates, Zuckerberg, Jobs - budiž mu země lehká) nemají za partnerky nějaké superkrasavice, i když by na ně logicky měli mít nárok.
      Stejně tak nejúspěšnější ženy na světě (Merkelová, Oprah, Rowlingová) nemají za partnery superboháče.

      Nemyslím si, že by tito lidé rezignovali nebo neměli sebevědomí. Takže tato hypotéza musí nutně fungovat jinak.

      Vymazat
    6. No a když je řeč o bohatství a autech, zhruba polovina boháčů jezdí v úplně obyčejných vozech, viz třeba zde:

      http://www.autorevue.cz/v-jakych-autech-jezdi-nejbohatsi-lide-sveta-doplneny-fotografie

      http://www.auto.cz/auta-znamych-miliardaru-casto-pomerne-obycejna-66765

      Vymazat
    7. :-)

      ... V následujícím příspěvku budu naprosto upřímná.

      Je mi 25 let, jsem velmi krásná, mám styl a vybraný vkus. Chtěla bych si najít manžela s příjmem nad 500 tisíc dolarů ročně (cca 830 tisíc korun měsíčně, pozn. překladatele). Někdo může říci, že jsem chamtivá, ale lidé s ročním platem okolo milionu dolarů jsou v New Yorku považováni pouze za střední třídu. Můj požadavek není zase tak vysoký. Je na tomto fóru někdo, kdo má příjem nad 500 tisíc dolarů ročně? Jste již všichni ženatí? Na co se chci zeptat: Co mám udělat pro to, abych se vdala za boháče, jako jste vy? Nejbohatší muž, s kterým jsem chodila, měl roční příjem 250 tisíc dolarů a někoho bohatšího asi jen tak nenajdu.Pokud někdo například chce bydlet v drahé rezidenční oblasti, jakou je západ New York City Garden, 250 tisíc dolarů ročně prostě nestačí.

      Skromně se Vás tedy ptám na několik otázek:
      1) Kde bohatí a nezadaní muži tráví svůj volný čas? (Prosím uveďte jména a adresy barů, restaurací nebo posiloven)
      2) Na jakou věkovou skupinu bych měla cílit?
      3) Proč většina manželek bohatých mužů vypadá pouze průměrně? Poznala jsem již několik žen, které nejsou krásné ani zajímavé, ale i tak se provdaly za bohaté muže.
      4) Jaké faktory rozhodují o tom, zda se ženou budete pouze chodit nebo si ji vezmete? (Mým cílem je se provdat)

      Odpověď od ředitele společnosti J.P. Morgan:

      Drahá slečno Krásná,
      se zájmem jsem si přečetl Váš příspěvek. Předpokládám, že po světě chodí spousta žen s podobnými otázkami, jaké máte Vy. Dovolte mi proto prosím zanalyzovat Vaši situaci z pohledu profesionálního investora.

      Můj roční příjem je více než 500 tisíc dolarů, což splňuje Vaše požadavky, snad mi tedy všichni budou věřit, že se tady pouze nesnažím "zabít" čas.

      Z mého pohledu profesionála je svatba s Vámi špatné rozhodnutí. Důvody jsou velmi jednoduché, jak ihned vysvětlím.

      Když pomineme detaily, pokoušíte se směnit "krásu" za "peníze": Osoba A poskytne krásu a Osoba B za to platí, což je fér.

      Bohužel, je tu jeden velký problém: Vaše krása bude mizet, zatímco mé peníze nezmizí jen tak, bez důvodu. Faktem je, že můj příjem se bude pravděpodobně každý rok zvyšovat, zatímco Vy nebudete s přibývajícím věkem krásnější.

      Z ekonomického pohledu se tedy má hodnota bude zvyšovat, zatím co Vaše bude klesat. A nebude klesat lineárně, ale exponenciálně. Pokud je krása jediné, co můžete nabídnout, Vaše hodnota bude po 10ti letech výrazně nižší než je nyní.

      Chození s Vámi by se dalo přirovnat i k obchodování na Wall Street:
      Když hodnota komodity nebo akcie klesne, prodáme ji, není vhodné si ji ponechávat dlouhodobě - stejné je to s manželstvím s Vámi, tak jak si jej představujete. Asi je kruté to takto říci, ale pokud vlastním něco, čemu rapidně klesá hodnota, jediné rozumné rozhodnutí je to prodat nebo pronajmout.

      Muži s příjmem nad 500 tisíc dolarů ročně nejsou hloupí - budou s Vámi chodit, ale nevezmou si Vás. Poradil bych Vám tedy zanechat hledání bohatého manžela. Můžete raději sama zkusit zbohatnout a vydělávat oněch 500 tisíc dolarů ročně. Pravděpodobnost je větší, než že narazíte na bohatého hlupáka.

      Doufám, že jsem Vám tímto pomohl.
      RM

      Vymazat
    8. Určitou skupinu bohatých pan RM tedy nepostihl a to jsou šéfové organizovaného zločinu a různí podvodníci. Ti si často takové barbínky pořizují, často nemyslí tak dlouhodobě jak RM. Na jednu stranu přináší bohatství na druhou stranu ale i poměrně velkou nejistotu, často ne zrovna dobré zacházení a také nejsou zrovna vstupenkou do vyšší společnosti :-)

      Kolík

      Vymazat
    9. Kolíku, ale možné že pánové z té skupinky, kterou RM nepostihl, zase mají jiné páky jak se manželky pak zbavit (nebo ji donutit se rozvést). (ren.)

      Vymazat
    10. pravda o trhlině v teorii ženy=krása / muži=bohatství - jen - podle mě jen ve smyslu výjimka potvrzuje teorii.. protože má-li to být o nejúspěšnějších ženách a mužích (pro objektivitu - nejúspěšnější v naší sféře vlivu) tak je to o tom, že pro ten úspěch potřebujeme i hlavu. máme-li hlavu, snáze odoláme klišé a nepodléháme "obecnému fenoménu a nemusíme si dodávat lesku těmi vnějšími pozlátky (vypadám víc muž, když je vedle mě modelka / jsem přitažlivější přiveze-li mě partner v suv). umíme si "rozmyslet" co je pro nás u partnera důležité (hodnoty, charisma, inteligence). prostě kdo používá hlavu, použije ji i při výběru partnera (dobře.. s výhradou slepé zamilovanosti..ale zamilováváme se do lidí kolem nás..tj. snad těch, které uznáváme..)

      Vymazat
  16. v paneláku bych fakt nežila, můj partner má dům v Klánovicích:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dům v Klánovicích? A to tam jako trvale žijete? Moje teta tam má chatu :)

      Alice

      Vymazat
    2. Klánovice? To je někde na Moravě? :-)

      Kolík

      Vymazat
    3. partner? nikoli manžel? ..že by potvrzení názoru pána z jp morgan?

      Vymazat
  17. Tak co je s dalšíma přiběhama? Ses kasala jak ti furt choděj mailem nějaký.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dovča je také potřeba :) hlavně bez telefonu a internetu.

      Vymazat
  18. Ja si nasla chlapa bez auta a - svete div se - jsem maximalne spokojena :-)

    J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi jedna ze šťastných nálezkyň, protože když jsem si našla chlapa bez auta já, tak to bylo pořád jen "přijeď, odvez, dovez, zavez, a já auto nemám, tak přijeď ty" atd. Vyčůránci.

      Alice

      Vymazat
  19. Koukám, že tady se řeší v souvislosti se vztahem jen majetek, vaření a krása... Já teda nevím, ale třeba já pokládám za důležité (a taky za pilíře dobrého vztahu) vyvolat v mém protějšku pocit, že si vedle mě připadá jako chlap, že mě dokáže uspokojit a že ho respektuji. Jinak názor že chlap = majetek, a ženská = krása mi přijde tak nehorázně krabičkovitej, nudnej a fádní, že kdybych ho přijala za vlastní, musela bych se zákonitě unudit ve svojí vlastní hlavě. Když už bych se měla zaměřit na vnější skutečnosti, tak místo toho jestli budu jezdit o třídu nebo dvě lepším autem a jezdit na hory do zahraničí nebo k nám, bych koukala zda mu v kalhotech nečíhá nějaká zrada. Protože těch pár centimetrů navíc si užiji mnohem víc než těch pár tisíc na kontě :) Navíc, mi pořád nejde do hlavy, jak může víceméně jednostranná dotace (aneb to slavné zajištění) může přinášet do mého života pozitivního, aspoň v oblasti charakteru a sebehodnocení... Ale tak taky patřím jen do hloupé střední třídy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pane z poklopce Vám kouká kousek přirození .... bohužel slečínko to je celé :-(

      V těhle vztazích o cm nejde. Chlap dodá prachy, auto barák ... sex a cm dodá trenér golfu ;-)

      Kolík

      Vymazat
  20. koukám, že se na mém blogu řeší převážně majetkové situace různých mužů :) nechcete někdy třeba řešit i jejich zájmy nebo povahu? začíná toho být opravdu hodně a tohle téma je už celkem dost proprané, až mi to samotnou už nebaví

    OdpovědětVymazat
  21. Vrátím se k té výšce...mám 173 a velmi často se mi na seznamce stalo, že muž, který měl v profilu napsáno 185 cm mi tak tak koukal do očí.
    Při otázce, kde je má, ty cenťáky, mi bylo odpovězeno, že on splňuje normu, že je přeměřený na vojně a podobné nesmysly.
    Taky bych ráda chlapa, kterému budu po prsa, ale nejsou , neboť baskeťáky klofly podměrečné dámy. Do 160 cm.
    Kdesi jsem četla studii, že průměrná výška muže je 173 cm.
    Co se dá dělat :-). Možná přijde móda vysokých podpadků u pánské obuvi . :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Život je záhadou s mnoha otázkami, které vyžadují odpovědi, jakým problémům čelíte na Zemi?
    Opustil váš manžel nebo manželka váš život bez dobrého vysvětlení, které vás dělá zmateným a chcete je zpět ve svém životě? Dr. Ajayi je tím správným mužem, je to mocný kouzelný kouzelník požehnaný svými předky a uznávaný bohy jako jejich náustek na zemi, Dr. Ajayi mi pomůže zachránit můj rozbitý domov tím, že mi přivede zpět mého manžela svým mocným kouzlem . Já a můj manžel jsme byli odděleni 9 měsíců bez komunikace, ale díky kouzlu vrženému Dr. Ajayim je zpět a jsme zase jedna šťastná rodina. Pokud se potýkáte s jakýmikoli životními problémy a potřebujete rychlé řešení, obraťte se na kouzelníka Dr Ajayi. Viber nebo Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat