Počet zobrazení stránky

čtvrtek 2. srpna 2012

Intelektuálka a šovinista :)


Tedy koukám, že blog zase žije … akorát se trochu děsím, jaký to naše seznamování nabírá směr. Lustrování katastru a rejstříků … jak to bude vypadat za deset let? Napíšu Máně, jestli by nešla na kávu a ona mi napíše, ať nejdřív pošlu svůj video log, kde na kameru o sobě prozradím co nejvíc, stoupnu si na váhu a k metru a k tomu připojím soupis majetku a výpis z účtu za posledních 5 let, když projdu tak na první schůzku vezmu vzorky spermatu, aby dotyčná posoudila mojí plodnost a kvalitu DNA.  Ne že bych tedy už dnes ty vzorky sem tam nerozdával, ale většinou (alespoň doufám) nesloužily k posouzení mé genetické výbavy :-) Doufám, že nejpozději za deset let už budu (jak píše Žába) dospělý, budu mít děti a budu impotentní abych se konečně mohl věnovat něčemu “pořádnějšímu“ než honit ženské … třeba chovu brouků :-) Nebo veškerou energii věnuju práci …. ale zase nevím co pak budu s těma penězma dělat, už takhle mi volal včera bankéř, že si mám založit nové konto protože to staré už je plné :-)

Tak nějak jsem si řekl, že už mám dost těch, co chtějí finanční zajištění, dělají mi ostudu tím, že se neumí chovat a rozhodl jsem se tentokrát neupřednostnit vzhled, ale intelekt :-) Nejdříve jsem to uchopil poněkud nešťastně a vytvořil jsem inzerát, kde jsem se popsal jako to nejlepší co může ženská mít a rovnou přidal, že se nebudu scházet se ženskýma, které nejsou ze stejné sociální vrstvy nebo alespoň nemají vysokou školu. Přišly tři odpovědi.  Dvě že jsem debil a třetí něco ve smyslu že mně Světlana moc milovat a když já poslat tisíc EUR do Běloruska ona přiletět a založit šťastná rodina :-)

Pochopil jsem, že tudy cesta nepovede a zkoušel jsem projíždět různé zajímavé profily, zaměřoval jsem se na kréda, životní filosofie, postoje a názory … cokoli co o sobě dotyčné prozradily. Když mne něco zaujalo, zkusil jsem nějak trefně zareagovat a dotyčnou někam pozvat. Nakonec po různých pokusech se ozvala slečna J. Komunikace byla od počátku docela zajímavá, po krátkém úvodu jsme se dostali k sociálně politickým tématům a to se mi moc často na seznamkách nestává. I když se naše názory různě rozcházely, začal jsem být na slečnu J opravdu zvědavý :-) Domluvili jsme si rande s tím, že J chtěla místo na kávu zajít do čajovny. Řekl jsem si, proč ne. Když se přiblížilo naše rande, zavrhl jsem raději svůj normální šatník a vzal si něco obyčejnějšího. Protentokrát jsem bílé kalhoty, hnědé boty, hnědý pásek a modrou košili na manžetové knoflíčky nechal ve skříni a zapátral po něčem “obyčejnějším“. Asi po hodině hledání jsem narazil na mikinu Denim … měla ale díru na břiše, zmáčkl jsem slzu vzpomínek na bujará teenagerovská léta a mikinu jsem hodil do koše. Vzal jsem si nakonec černé džíny, žlutý tenký svetr a v kožených plobotkách jsem vyměnil barevné tkaničky za černé.

Mám čajovny celkem rád, hlavně síť Dobrých čajoven a myslím, že je mám i docela prošlápnuté, ale adresa, na které byla ta, kde se chtěla sejít J, mi nebyla vůbec povědomá. Když jsem dorazil na místo, J už na mne čekala. Přes to, že na fotce, kterou mi poslala byla docela hezká holka … jediné co mne napadlo, když jsem jí uviděl, bylo “tatrmanka“. Na sobě měla, sportovní sandály, takové ty turecké kalhoty … nasrávačky a na horní polovině těla něco co připomínalo koberec s prostřiženou dírou na hlavu. Ještě, že jsem si nevzal ty manžetové knoflíčky, už takhle jsme byli dost nesourodá dvojka. Už okolí čajovny nevypadalo moc vábně, zato vnitřek byl ještě “lepší“. Takovej průměrnej čajovnickej pajzl na předměstí Dillí kam může sáhib jen s ozbrojeným doprovodem. Přes to, že kouř z vodních dýmek nebývá obvykle tak hustý, protože se rychle “rozpouští“, tak jsem viděl, řekl bych tak maximálně dva metry před sebe. Nahuleno jak v dodávce VW dětí květin po dobré sklizni. Sedli jsem si a objednali si čaj. J si objednala kuskus, na který jsem nějak neměl odvahu a také dýmku abychom přispěli do atmosféry neviditelnosti a intimity :-) J byla docela komunikativní a potvrdila, že je celkem chytrá ženská, jenže konverzace se čím dál víc odvíjela úplně špatným směrem. Místo abych jí lichotil, kecal nesmysly a nakonec jí strčil jazyk do krku nebo ruku do kalhotek, jsem řešil sociální stav spoluobčanů, filosofů a vědců a já nevím koho. Pak se mne ptala, co si myslím o rovnoprávnosti žen, na to jsem jí odpověděl, že jsem si nevšiml, že by v některém ze zákoníků byly jiné zákony pro muže a jiné pro ženy (až na výjimky jako je třeba těžba pod zemí :-) a tím jsem asi definitivně skončil. J k našemu stolu pozvala nějaké dva kamarády dredaře, kteří se vynořili z mlhy s tím, že bychom mohli o některých problémech dále diskutovat, že by je zajímal můj názor. Jestli jsem si ještě před chvílí myslel, že bych z ní mohl stáhnout prostřižený koberec a nasrávačky a něco s ní “vyrobit“ tak teď už jsem věděl, že rande je definitivně v řiti. J jsem zhruba naznačil co dělám a tak mne asi pojali jako třídního nepřítele, kterého je potřeba překonvertovat … stal jsem se nechtěně jakýmsi středobodem moc pěkného levicového diskuzního kroužku. Poslouchal jsem, jak by se měl sát o koho starat, na co by měl být nárok a tak dál. Když jsem jim řekl, že si myslím, že každý kdo může, by se měl o sebe postarat sám, že o tom je mimo jiné demokracie a svoboda … vytušil jsem velkou nevoli a situaci jsem vyhodnotil tak, že je čas zvednout kotvy a opustit přístav než přijde tsunami :-) J jsem se omluvil, že už budu muset jít … na bárku jsem zaplatit útratu i za dredaře a vyrazil zase čelit snad světlejším zítřkům. Abych J nekřivdil je to docela hezká a chytrá holka i má docela přehled … jenže levicová intelektuálka je pro mne prostě nepoužitelná :-)

Celé to mělo ještě dohru v podobě emailu, kdy mi napsala, že si o mne myslí, že nejsem hodnej chlap. Nevím tedy, jak na to přišla, ale napsal jsem jí, že takovej ten typ hodnýho chlapa co si ho uloží do telefonu a zavolá mu, až bude chtít něco přestěhovat nebo půjčit prachy fakt nejsem. Ale když jí bude někdy večer smutno, ať zavolá a můžeme si to rozdat :-) Odepsala, že jsem šovinista.

Asi příště zase půjdu na rande s nějakou kozatou blondýnkou, co se jen blbě směje a za pár hodin přesvědčivě zahraje orgasmus :-)

Ba ne, na příští rande chci jít s touhle :-)



Kolík

69 komentářů:

  1. Levicová intelektuálka do domu, hůl do ruky! H.

    OdpovědětVymazat
  2. "...ať někdy večer zavolá a můžeme si to rozdat"; "šovinista"

    To mě fakt pobavilo. Ty jo, zvát si na rande s klukem jako asistenty dva kamarády, to už je opravdu moc. Jak tohle může někdo udělat?

    OdpovědětVymazat
  3. Nejlíp se o tom, že každý má stejnou šanci a stejné možnosti kecá těm, co se narodili v bohaté rodině a všechno dostali přímo před frňák, viď Kolíku?
    M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Závist, že? To se má stydět, že jeho rodina popř. on sám něco dokázal? I ty máš možnost něco dokázat. Vydělávat balík, žít v centru Prahy, mít pořádný auto. Stačí jen nedřepět na zadku doma nebo v hospodě se svými přáteli, kteří jsou a vždy budou nuly, nestěžovat si, že měl někdo lepší podmínky na úspěch a pořádně makat.

      Lullu

      Vymazat
    2. taky z toho citim zavist,ale tak to je nejspis "normalni" ceska vlastnost :))) muj znamy je velmi bohaty a ma syna.syn sice dostal auto a motorku,ale o vikendech rok cistil zachody a zumpy v tatovo firme ;) neni vse jak se zda...existuje porad sorta bohatych lidi,ktera ma k zivotu a vychove zdravy pristup. a to se na detech pozna hned,protoze se takovy kluk chova k vecem jinak nez ten,ktery tu vec dostal automaticky.

      Vymazat
    3. Nene závist to není:) pocházím z něčeho podobného jako Kolík, spíše jsem měla na mysli ten stejný metr. Opravdu si někdo myslí že dítě ze zbohatlické rodiny má stejné možnosti jako dítě z dětského domova? Já jsem nikdy nemusela pomalu hnout ani prstem ale postupem času jsem si začala uvědomovat jakou obrovskou mam výhodu...ale opravdu to o stejných podmínkách a možnostech slyším JEN od těch co nemají s penězi problém.
      M.

      Vymazat
    4. A mimochodem já mam Kolíkova a jeho články ráda ale jak slyším tohle tak se prostě vždycky naštvu.
      M.

      Vymazat
    5. Na druhou stranu to muže být i handicap. Znám i dost lidí co od malička vyrůstali v luxusu a když převzali rodinné firmy tak je během pár let zruinovali. Ano každy máme nějakou startovní pozici, ale rozhodující jsou schopnosti, vůle a píle.

      Kolík

      Vymazat
    6. No, taky jsem si myslela že mají všichni stejné šance, ale není to tak. Respektive stojí za to si srovnat doby podnikání v 90. letech a teď, že dřív to byl "Klondike" :-).
      Prostě ty startovní pozice jsou jiné, ale i cílové, nemůžou být všichni bohatí továrníci, musí být i nějaká střední vrstva. Každopádně se podepisuji pod Kolíkovo "schopnosti, vůle a píle" a zde platí, že každý svého štěstí strůjcem. (ren.)

      Vymazat
  4. Souhlasím, debil a šovinista. Už to tu zaznělo....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, navíc jsem přesvědčená, že Kolík je ve skutečnosti malý, tlustý, plešatý čtyřicátník ... rádoby snob. Nevím proč se tu naváží do holek co chtějí muže, kteří něco dokázali a ne jen ty co umění akorát gaučing a tahat pivsona z lednice!

      Šaárka

      Vymazat
    2. Sarko musim te vyvest z omylu :) tento popis se hodi mozna pro nektere hlavni aktery pribehu od ctenarek, avsak Kolikovi neodpovida snad ani jedna polozka popisu...ver mi;)

      Vymazat
    3. Zkus ho tedy trochu popsat. Chodí oblékaný jak tvrdí nebo nosí tepláky s pruhem a tenisky? :-)

      Vymazat
    4. popis naprosto souhlasi,vazne.v dnesni dobe najit takhle vkusne obleceneho muze je opravdu rarita.

      Vymazat
  5. Už tě živě vidím v té modré košili a bílých kalhotách, potažmo žlutém svetru, mezi těma dredařema :) Muselo to vypadat, jako že tě někde ukradli :) Ale není intelektuálka jako intelektuálka. Některé se umí i slušně oblékat a probírání světových problémů není jejich silná stránka. Každopádně v těch bílých kalhotách na rande s takovou holkou nechoď, to jsi udělal dobře :) Mně takhle přijít chlap na rande, tak si nejdřív pomyslím něco o nepřiznaných čtyřech procentech a později o frajírkovi skutek-utek :)

    Alice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakmile bych na tebe sáhl, tak bys pochopila, že nejsem čtyřprocentní ;-)

      Kolík

      Vymazat
  6. Neříkám, že se ztotožňuju se všemi Kolíkovými názory, ale je vidět, že se zdejší Anonymní ještě nesetkali s "opravdovými" namyšlenými boháči, debily a šovinisty... :)

    Max

    OdpovědětVymazat
  7. "Přišly tři odpovědi. Dvě že jsem debil a třetí něco ve smyslu že mně Světlana moc milovat..." :-D

    Kolíku, možná je načase si přiznat, že na víc než tu prsatou blondýnu prostě nemáš;-) Na druhou stranu, co by aspoň za takovou někteří chlapi dali.

    OdpovědětVymazat
  8. A náhodou, čím déle tady Kolíkovy historky čtu, tím více se mi líbí. Má takový zdravý přístup k věci. A napsat holce, že když jí bude smutno, může mu zavolat a rozdají si to... Upřímnost nade vše, no ne? Aspoň kočenka, pardon, levicová intelektuálka, hned věděla, na čem je. Ale přejme jí, aby jednou prozřela:-) O.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas. je to vtipný. a díky za to - doteď jsem si myslela, že jsem jediná kdo má takhle ulítlý zážitky ze seznamky.. asi je taky začnu sepisovat (no.. nejsem teda zrovna spisovatel, ale třeba by z nich nějaký "básník" vykřesal čtivý článek)

      Vymazat
  9. Mě je osobně fuk jestli v reálu o Kolíka třeba zakopávám každej den, když mi prodává housky v sámošce.... a nebo je to narcis, šovinista, či má třeba v hlavě trochu vycákáno asi jako každej... Ale musím uznat je jeho historky a vůbec celý ten styl podání je luxusní :)

    Jinak pro Kolíka: taková paní J. může být ve svých kruzích velmi atraktivní. Vzhledem k tomu, že jsem jednoho času nosila dredy a se svojí didgeridooo byla pravou bohyní Šaktí pro mý vyzevlený kamarády... :D A možná by ses divil kolik takových dredařů a jak lehce se jí dostalo pod kalhotky...

    Takže kdyby ti to příště nedalo spát, načti si pár projektů o mezinárodní pomoci, ve třetím světě, vytáhni si pár článků z Respektu o free tekno scéně, svojí díru v mikině obhajuj tím, že nechceš být závislý na materiálních věcech a na závěr si načti historické pozadí kamasutry....

    Nicméně umím si přestavit, že si na ně musel působit podobně jako kdyby Rytmus přijel v sedmici do bulharský vesnice...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jo, tak mohl jsem jí nakukat, že peru, vařím, žehlím, luxuju, vařím a pak jí svlíknout a říct, že kapitalismus je zlo, ale bál bych se, že dostanu v posteli náhubek .... to prostě sám sobě udělat nemůžu :-)

      Nejsem úplně nevzdělaný ani v těchto směrech a rozhodně jsou věci které jsou sice k zamyšlení, ale člověk je stejně neovlivní, navíc v současnosti převezme otěže v Africe Čína a všechno pojedu ve stejných kolejích jen pod taktovkou komunistů.

      http://blisty.cz/art/46648.html

      Genocidy v Africe jsou řízeny elitami kapitalismu
      http://blisty.cz/art/46834.html

      P.S. vycákáno mám obvykle jinde než v hlavě :-D

      Vymazat
    2. Kolík :-)

      Vymazat
  10. Kolíkovy příspěvky mě neskutečně baví!
    Když jsem to tu tak pročítala, tak jsem si vzpomněla na své seznamování na netu. Byla to trochu náhoda, a protože mi bylo blbé když na mě na první schůzce platil večeři (v normální restauraci), pozvala jsem ho naoplátku taky (do dražší) a tam jsme platila já, povídali jsme si a už jsme spolu zůstali :-)

    Ale co jsem chtěla: Jak to má ženská napsat, když chce chlapa "finančně zajištěného, s vlastním zázemím" a myslí tím, že chce takového co (aspoň ze začátku) na sebe vydělá a má kde bydlet, protože nestojí o nějakého vyžírku a bezdomovce, co se k ní bude mít tendence nastěhovat? Co když je taková, která s penězi normálně vyjde asi jako každý, ve stylu "na co nemám, to si nekoupím" ale nemusí obracet každou korunu a i když protějšek nemusí být milionář, tak rozhodně nechce, aby mu musela půjčovat peníze a jinak ho sponzorovat. (ren.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, jmenuju se Kolík, mám rád chleba se sádlem a budu u Vás bydlet :-D

      Kolík

      Vymazat
    2. Když vidím kolikrát inzeráty ženských, tak si říkám že to jsou fifleny, které stojí o to aby je někdo živil a platil za ně. Jenže možná to prostě neumí jinak napsat a dle mého názoru když to takhle zformulují, dostanou od chlapů nálepku zlatokopka. A teď co s tím?

      Vymazat
    3. Když ženská hledá finančně zajištěného tak si takové zajištění většinou představuje jako nějakou pěknou vilu, BMW nebo Mercedes v garáži, golfového trenéra a neomezený přísun finančních prostředků na kávičky, šampíčka a vínečka s kamarádkama aby mohly vzdychat jak si ona našla šikovného manžela, o kterém stejně nakonec řekne, že je hroznej, že na ní nemá čas a ona musí s spát se svým golfovým trenérem :-)

      Vymazat
    4. A není to jen stereotyp? Ale pravda je, že toto mě sice třeba zaujme, ale mám z toho smíšené pocity:
      Přemýšlím, jak to napsat... Máš své hodnoty, své názory, své postoje a nechceš se jich vzdávat? Netáhne Tě to tak moc k penězům, autům, domům, hypotékám jako lidi kolem Tebe? Raději bys žila v 1 + 1, ale po svém, než v zadlužení v třicetipokojové vile? Jsou pro Tebe vztah, láska, porozumění, sounáležitost víc než konzum? Myslíš si, že požitek může být poznáním a poznání požitkem? Píšeš? Maluješ? Zpíváš? Tancuješ? Jsi oduševnělá? Romantická? Idealistická? Nekonvenční? Existuješ?

      Kdysi mi to říkal jeden spolužák, že on je snílek a rád jen tak leží a sní, zatímco přítelkyně ho honí ať jde něco dělat. No pravda je, že on byl jak zpomalený film, takový hrozně uvážlivý a nerozhodný a bylo to o nervy.

      Vymazat
    5. Hm no něco takového měla v popisu ta levicová intelektuálka. Takže když někdo píše, že nemá rád konzum, peníze a tak začínám být teď trochu ostražitej :-)

      Já myslím, že se dá napsat na rovinu, že hledá ženská muže, sympaťáka, co má rád sport jinak než z perspektivy u gauče, není na pracáku a tak :-) Nebo nějakou jinou slušnou formou než finanční zajištění ... to zní jako uzavření životní pojistky :-)

      Kolík

      Vymazat
    6. no - ano, lze narovinu hledat aktivního správňáka (který cestuje, sportuje, je zvídavý a jeho život nekončí u televize...) i tak reagují jen ti, pro které je sportování týden v zimě do alp a cestují tak na 2 týdny v létě to egypta... po mých zkušenostech na seznamce myslím, že opravdu největší šanci mají ty prsaté blondýny, co se smějou a řeší jenom solventnost pána.. asi je to pro muže prostě srozumitelné..samozřejmě je výhoda mít "pěkné" fotky v profilu. ale - nevím, jak vy, ale i když fotku na vyžádání pošlu, veřejně je nevystavuju.. (nemluvě o tom, že "realistickou" a aktuální fotku seznamujícího se pána, taky člověk nevidí každý den ;-)

      Vymazat
    7. No, bohužel, ti vyžírkové jsou, já naštěstí na takového nekápla, ale mám kamarádku, co jednoho konečně poslala k šípku a našla si druhého za dvacet bez dvou - bydlí u ní v (pronajatém) bytě, neměl práci, tak mu přispívala na benzín + holka pro všechno - řekla jsem jí narovinu, že je blbá, že buď chlapa donutí sekat latinu, nebo si má najít někoého normálního (což teda se bojím, že by se jí ani do třetice nepovedlo).
      Jo a další, přibližně stejně hrozná verze jsou chlapi, co sice prachy mají, ale pro korunu by si nechali vrtat koleno. To byla zas druhá kamarádka - studentka, výdělečeně zcela nečinná, randila se starším a ten skrblík si od ní ještě nechal platit z jejího kapesného útratu v hospodě. Ta i sama připouští, že byla blbá.

      Vymazat
  11. Ostražitosti před levicovými intelektuály je třeba. Už se vidím, jako normální ženská v 1+1 s dětmi a na mateřské a chlapem, který bude nadávat na "ty nahoře" a jak by všem ukázal a neustále o něčem debatoval...s tím, že se přece máme hrozně rádi ale běda, když bych chtěla koupit nějakou modernost (=konzumní výdobytek), vždyť prát můžu v mýdle s jelenem a ještě je to eko :-) To je teda noční můra.

    Kolíku, přeju ti hodně -podařených- zajímavých schůzek, ať si můžeme počíst! (ren.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. (To podařených mělo být škrtnuté)

      Vymazat
    2. To mi tedy přeješ pěkné věci :-) Ale moje velké sexuální libido je příslibem dalších zážitků :-)

      Kolík

      Vymazat
    3. No co si budem namlouvat, všichni Kolíkovi přejeme jen ty nejšílenější schůzky s těmi největšími exotkami, ať je co číst :-D

      Vymazat
    4. To mi připomíná charakteristiku seznamek od mého bratra "ženský se chtějí seznámit, chlapi zašu..., bez ohledu na rubriku Vážné seznámení"

      Zatím nejslabší Kolíkův příběh (myslím slohem, málo jsem se nasmála), a že si slečna pozvala ochranku - internet je plný nebezpečných jedinců

      R

      Vymazat
    5. Já už snad zase na chvíli předám černého Petra ostatním :-)

      Kolík

      Vymazat
  12. Prý "levicová intelektuálka", to dneska někdo ještě baští to divadýlko pro ovečky na levé a pravé? No to je fuk, pobavila mě nejvíce představa týpka ve svetříku sedícího v čajovně mezi dredařema :)
    Takže Kolíku, sol to dál, už se těším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Občas si na dýmku a čaj odskočím i z kanceláře v obleku a většinou je to v pohodě, ale tahle čajovna patřila prostě k těm řekněme "alternativním" :-)

      Kolík

      Vymazat
  13. Tak záleží čím si člověk prošel, ale levicová bojovnice, nebo květinové dítě je nic proti alternativně nábožensky založené.

    OdpovědětVymazat
  14. No ty si jantar Kolíku. Bílé kalhoty nebo žlutej svetr!! OMG:)) Chlape, možná máš prachy, ale na svých názorech a šatníku musíš ještě pekelně zapracovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co máš proti barevnejm tenkejm svetrům s výstřihem do V. To patří už hodně dlouho do normálního šatníku průměrnýho gentlemana. Sepraný džíny, tenisky, vytahaný trika a mikiny jsem nosil naposledy na střední ... což je už víc než 10 let :-) Jestli se ti líbí šmudlové tak se mrkni na blog modního pekla, tam "hezky" oblečených kluků najdeš co hrdlo ráčí ;-) O názorech můžeme samozřejmě diskutovat, ale prostě já levicové smýšlení mít z principu asi nikdy nebudu :-)

      Kolík

      Vymazat
    2. Mě šlo spíš o barevnou kombinaci. Doufám, že to aspoň byli chinos. žlutej svetr a skinny červený nebo černy chinos - ok.

      Vymazat
    3. Ke žlutým svetrům nosím většinou černé úzké kalhoty, ale když tak nad tím přemýšlím, kombinace bílá a žlutá by měla být také OK. Když k tomu přidáš hnědé boty a pásek mělo by to vypadat dobře :-)

      Kolík

      Vymazat
    4. ja myslim ze cerna a bila jsou barvy,ke kterym jde prece vse,tak nevidim duvod se nad tim podivovat.vcera jsem uplne nahodou taky mela na sobe bilou minisukni a zluty svetrik

      Vymazat
    5. To je mýtus, ne vždy a všude. Zaleží na odstínu, vzoru protibarev ke žluté . Žlutá je hodně výrazná, proto je třeba jí něčim vyrovnat.

      Vymazat
  15. Naja to jsou dva extrémní světy - jeden plnej prsatejch blondýn s předstíraným orgasmem a druhej plný nasrávaček a prostříhaných koberců aka aktivistů za hnutí dejte velryby zpátky do moře a přestaňte vozit kuřata v přepravkách.

    A jestli bys chtěl J dostat do postele, tak bys musel začít roli sociálního chápajícího levičáka, který během příštích dnů veškerý svůj majetek rozdá na charitu, a že se definitivně odvracíš od materialsmu odjíždíš do Etiopie pomáhat nemocným AIDS. Pak by určo zabrala :) Ale nevím jestli by ti to za to stálo.

    Musel bys být takový ten emoční chlapec s plnou náručí pochopení. Tady tihle dredouni a kobercové jsou všechno takové umělecké duše. Vím o čem mluvím neb jsem mezi tím vyrůstala na střední a zanechalo to na mě doživotní následky :)

    PS: To se ti ta cellistka fakt líbí? Dyk má kruhy pod vočima a vypadá jak mrtvá nevěsta od Tima Burtona. Neříkám, že nemá v sobě něco zajímavýho, ale moje spolužačky na střední teda byly mnohem hezčí muzikantky :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ani bych to nemusel udělat, asi by stačilo říct, že to udělám ... ale to by bylo proti mému přesvědčení :-) Navíc drtivá většina těchto aktivistů řeší všechno jen v teoretické rovině. Pochybuju, že by někdo z nich chtěl jet dělat asistenta epidemiologům do Konga :-) Co mne trochu děsí u dnešní levicové mládeže je fakt, že klidně vymění svojí svobodu za nějaké "nárokovatelné" materiální zabezpečení.

      Ta čelistka vypadá skoro jako moje první láska, kterou jsem líbal za stanem na pionýrském táboře :-) V obličeji se mi líbí moc, akorát je trochu moc hubená, ale to by se dalo napravit :-D Ty kruhy pod očima jsou podle mne součást makeupu :-)

      Jinak pro violoncellistky a klavíristky mám zvláštní slabost :-)

      Kolík

      Vymazat
    2. Jojo stačilo by to asi říct s naprosto vážným tónem, oni tady ti rádoby dredouni v kobercích právě mají dost často leda pusu plnou keců, ale doopravdy nikomu s ničím moc nepomůžou. A jak říkáš, pak čekají že jim bude chodit nějaká podpora a oni teda nějak vyžijí... každý má co se týče života možnost výběru, jak k němu bude přistupovat. Jenže problém je taky v tom jak a v čem vyrostli. Výchova dělá hrozně moc.

      Jo taky mi přijde právě děsně hubená, ty kruhy pod očima jsou teda hrozný make-up (aspoň podle mě), vypadá děsně nemocně nebo by mohla jít na karneval dělat upírku.

      Já mám takový pocit, že máš slabost pro všechno co se zdá být sexy dostatečně na to, abys tomu mohl způsobit hraný orgasmus :)))

      Vymazat
    3. Ad. tvůj poslední odstavec ... přiznávám jsem vinen :-D

      Kolík

      Vymazat
  16. Kolíku, neřešila bych jestli prachy máš, nebo je to jen další internetový natřásání peří, ale každopádně působíš jako nevyzrálej moula. Pic :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně že nejsem přezrálej ;-)

      P.S. jestli si jedna z aktérek tak promiň no ... jinak to nešlo :-)

      Kolík

      Vymazat
  17. Je to mozna jen detail, ale musim neco napsat k tomu, ze se chces setkat pouze s holkou, ktera ma vysokou skolu. Tohle me pokazde nadzvedne ze zidle - v dobach, kdy uroven naseho skolstvi je na sestupne tendenci si myslim, ze tenhle parametr nema vyznam.
    Kdyz pominu studenty z Plzenskych prav, i tak musim konstatovat, ze VS neni zarukou niceho. Co mi nekdy prijde na pohovor, to by se clovek zblil. Pote co jsem jednoho VS absolventa pristihl jak meri progress bar pravitkem, tak uz si nedelam zadne iluze.
    Netvrdim, ze nejlepsi lide jsou vyuceni bez maturity, chci rict, ze zalezi na tom, co clovek umi a co ma v hlave, nikoliv na tom, kde chlastal poslednich pet let. Samozrejmne mas, Koliku, pravo volby, jen si myslim, ze prilis prisnou selekci se pripravujes o prilezitost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sakra jsem se uklepl, to mělo být sem :-)

      Kolík

      Vymazat
  18. No jo no, tak zase absolvování některých soukromých rychlokurzů a zaplacené diplomy nemůžeš považovat za absolvováni VŠ. Souhlasím s tím, že VŠ není záruka intelektu ani schopností, protože u nás se nechce přemýšlení ale biflování. Zase určitý rozhled ti vejška může dát :-)

    P.S. aby mi nekřivdila ... o víkendu se mi zalíbila barmanka v mém oblíbeném klubu ... vejšku má ... cca 180cm a to bude stačit :-)

    Kolík

    OdpovědětVymazat
  19. Kolíku Kolíku, souhlasím s tím, že jsi moula :-) Jen mezi námi - kdo někdy skutečně dokázal vydělat slušný peníze, ten o tom zásadně nežvaní. A už vůbec ne na nějakých pochybných seznamkách. Vydělávání chce v dnešní době už přeci jen vyšší iq a chlapi s vyšším iq nemají zapotřebí zvát na rande přiblblý telátka. U nás se říká že vrána k vráně sedá a rovný rovného si hledá, a to myslím platí i pro tebe. Kdybys měl úroveň, hledal bys podobné ženské. A pozor, další rána: pro každou normální ženskou bude příjemnější mužský s Oktávkou, na kterou si sám vydělal, než ten v porsche od tatínka .... Drsný, co :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby sex byl závislý na iq zřejmě bychom vymřeli ;-) Chemie se na IQ neptá ;-)

      "Vydělávání chce v dnešní době už přeci jen vyšší iq" Zklamu tě, ale vydělávání peněz s IQ nějak zvlášť nesouvisí. Nejvyšší IQ mají většinou vědci a ti zrovna u nás velkým bohatstvím většinou neoplývají. IQ je pouze jedna část lidského intelektu. Pro vydělávání peněz je daleko zásadnější sociální inteligence.

      "Chlapi s vyšším iq nemají zapotřebí zvát na rande přiblblý telátka" .... a proto denně vídáme blonďaté manažerky a právničky tak kolem 25 let se silikonovejma kozičkama jak se prohání v BMW, Mercedesech a Poršácích po Praze i jinde ... nepochybně si ně vydělaly svým nadprůměrně vysokým IQ ;-)

      P.S. tatínek mi Porsche nedal ... a to jsem si ho pod stromeček tak přál a byl jsem celý rok hodný! :-)

      Kolík

      Vymazat
    2. Chemie se na iq neptá? No já když vidim kreténa, marně na tu chemii čekám, a to může ten chlápek vypadat kdovíjak .... :-)
      Lucka

      Vymazat
    3. Zato z časopisů pro pány na nás mrkají samé myslitelky :-D

      P.S. jak si vysvetluješ fakt, že se dá často ženská dohromady s panem božským, ale ve finále, když jí opustí tak ho označí za kreténa a nechápe jak s nim mohla být? ;-)

      Kolík

      Vymazat
    4. To je proto, že jsou dva typy lidí, o kterých si myslíme, že jsou blbci - ti výrazně hloupější a ti výrazně chytřejší.

      Pouze o lidech stejně inteligentních jako my sami si myslíme, kdovíjací to nejsou géniové.

      Vymazat
  20. No já koukám jak PUK, copak dámy tady nezažili aspoň jednou ten pocit, kdy prostě vidí hezkého chlapa a před očima jim začne mávat červený šátek a v hlavě začne problikávat nápis SEX, SEX, SEX ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pánové dostanou do ruky IQ test a míra vzrušení je pak přímo úměrná výši výsledku :-)

      Kolík

      Vymazat
    2. Tak pro klid duše, stalo se mi jen jednou, že jsem viděla chlápka u kterého mne nezajímalo zda si s ním budu moci pokecat. Podotýkám, že mne to jen napadlo (k realizaci bývá někdy dost daleko). A pro upřesnění vůbec nevím jak vypadal - vzhled byl trochu na vedlejší koleji, ale ten dojem ...

      R

      Vymazat
    3. Jasně, taky jsem s jedním takovým skončila v posteli, ale ..... panebože, to šlo jen dokud mlčel. Podruhý už mě rychle přešla chuť, sex dobrej, ale kdo to má pak poslouchat .... Furt jsou i takoví, co člověka pobaví i po sexu.

      Vymazat
    4. mne by prave zajimalo jak to maji chlapi.je moznost ze se z postelovych znamosti vyvine laska?kdyz oba dva hledaji jen sex?

      Vymazat
    5. Jo, ta možnost tu je ... akorát si myslím, že muži obecně více vnímají sex jako zábavu a ženy více jako intimní součást vztahu ;-)

      Kolík

      Vymazat
  21. Kolíku, nechápu, proč ti připadalo divný, že si pozvala do diskuze dva kamarády. Víš, jaká to musí být nuda, když tam tak spolu sedávají a ve všem spolu souhlasí? To pro tyhle "intelektuální žvanily" není žádná zábava. Nejradši mám ty typy v oblečení z neběleného lnu, co "odmítají konzum" a jejich definice odmítání konzumu je "žít jako socka, vypadat jako socka a smrdět jako socka"
    Můžeš si gratulovat, že se z té no name čajovny nevyklubal třeba nějaký hodně vkusný squatt.

    OdpovědětVymazat
  22. Vůbec nevím, jak jsem sem zabloudila. Nikdy jsem žádné blogy neprocházela a ani netuším, kudy se na ně dostat. Ale jsem tu. Čtu to a tenhle "Kolík", co má otřesnou přezdívku (nebo jméno :-) ) mě zatraceně baví a vůbec si o něm nemyslím žádné špatné věci. Kéž by na světě bylo víc takových typů. Zoufale je v aktuálním mentálně silovém rozložení naší společnosti hledám - tyhle "debily a šovinisty" :-) Doufám, že na tebe někdy někde narazím. (V čajovně to nebude)Jsem tu pravděpodobně naposled, protože sem nebudu umět znova vlézt :-))) Z.

    OdpovědětVymazat
  23. Kolíku, Ty jsi vážně kolík! :)) Propíraj Tě tu jak špinavý džíny, ale mě bavíš! :-) Tvůj humor je mi blízkej ;)

    Nejdřív se pokusím odeslat tenhle koment.. jestli přeluštím to, co se tu po mně chce.. a .. jdu číst dál.. :))

    OdpovědětVymazat