Počet zobrazení stránky

neděle 9. září 2012

Dost zvláštní rande

Moje třetí schůzka na seznamce byla taková, že jsem nechápal, co to ta holka z pusy vypouští. Před schůzkou jsme si psali tak 2 týdny přes icq. Zdála se být v pohodě a nic nenasvědčovalo tomu, že mě bude čekat totální ledová sprcha. Byla první, která souhlasila ihned se schůzkou a nevymlouvala se, že nemá čas nebo ji do toho něco vlezlo...
Vydal jsem se tedy ráno na cestu. Dali jsme si sraz na vlakovém nádraží, jelikož jsem v tom místě nikdy v životě nebyl. Vystoupil jsem a ihned jsem podle cedulek šel ven. Vešel jsem do vestibulu a ona nikde, tak jsem pokračoval ven. Tam jsem ji také neviděl, ale po chvíli se zleva ke mě začala blížit holka se psem. Vůbec jsem ji z dálky nepoznal, jelikož měla vždy na fotkách rozpuštěně vlasy a v reálu je měla v drdolu. Jinak vypadala stejně jako na fotkách, tak jsem byl vklidu. Vydali jsem se k jejímu bydlišti, jelikož musela dát psa po vyvenčení domů. Zdála se mi nějaká moc unavená, tak jsem se jí zeptal proč? A ona: ,,V noci jsem byla v bytě na oslavě od kamarádky a přišla dom v 6 a spala jsem jenom hodinku. Ještě k tomu pila až do 5, tak měla v sobě minimálně 1 promili ne-li více. Prý chtěla jet domů už o půlnoci, ale kámošky ji nepustili... Sem ji řekl, že není normální. To jsme se měli sejít raději jindy. Ona na to: ,,Nevadí, se stane, ty to strašně moc řešíš...'' Už po takovém zjištění by ji většina synku dala košem, ale já ji dal ještě šanci...Tak jsme došli po půl hodině k ní domů.
Po chvíli čekání jsme se vydali na procházku do lesa. V duchu jsem váhal, jestli tam jít kvůli bezpečnosti, ale tak šel jsem. Opět jsme fajně klábosili, jenže... Jakmile jsme z lesa vyšli, tak mi začala vykládat, že na tom místě před pár dny znásilnil nějaký chlap její kámošku. Dost mi to do detailu vykládala a já jen na ní čumel, co to kecá. To už jsem si začal v duchu ťukat na čelo. Jsem ji řekl, že si za to kámoška může sama. Přece není normální si dát schůzku v 20 letech se čtyřicátníkem a jít s ním na okraj města k lesu. Za to si podle mě mohla holka sama. Ona se divila, že o tom vůbec nevím ze zpráv. Já ji odvětil, že se na zprávy v tv už 2 roky nedívám, tomu se taky divila.
Po chvíli ji začal zvonit mobil. Volala si s kámoškou tak 15 minut a samozřejmě s ní probírala i mě. Já stál vedle ní a nudil se, což ji očividně nedošlo. Pak mi začala vykládat o bývalém posledním příteli, s kterým jsme se dokonce později potkali. Stěžovala si, že s ním otěhotněla a musela jít na potrat a že nechce, abych na ní tlačel se sexem. V duchu jsem si řekl, k čemu už řeší na první schůzce sex, bože s kým to už tak dlouho jsem. Rozešla se s ním kvůli toho, že byla týden v lázních po tom potratu a on tam za ní ani jednou nebyl. Ten týden si dělal doma párty a zval tam i holky. A jako bonus ho ještě k tomu za ten týden přestala milovat, tak to byl také jeden z důvodů, proč jej odkopla. Po pár minutách jsme se s dotyčným bývalým setkali. Varovala mě, že mu mám potvrdit, že jsem jen přátelé, jinak se prý se mnou popere. Jak jsem ho viděl, tak bych mu dal pěknou nakládačku, kdyby si na mě zkusil sáhnout. Byl štíhlý až moc, vlasy neučesané a neoholený. Divil jsem se s kým to přede mnou byla a že se s takovým individuem vůbec zahazovala. Delší dobu tam s  ním kecala a já opět stál opodál a nudil se.
Hned vedle něho bydlela a vzala mě k sobě domů. To jsem nechápal, že si mě bere hnedka domů i když se známe pár hodin + z icq. Pokoj měla velmi malý, útulný a nejvíc mě zaujala její postel ,,letiště''. To jsem jí hned začal závidět. Zavřela dveře a začala se převlékat. Stoupla si za židli a věšák, abych ji náhodou neviděl ve spodním prádle. Jakobych nikdy žádnou neviděl a byl na ni extra zvědavý, komedie prostě. Stejně jsem ji i tak zahlédl v podprsence. Ještě si dala voňavku, jsem se celkem z toho parfému chvíli dusil, ale nakonec jsem otevřel okno ať mám čerstvý vzduch. Smála se mi a ještě si stříkla více. Sedla si ke mě na letiště, klábosili jsme a mezitím si psala s lidma po netu. Po chvíli z ní vypadlo to, co jsem fakt nečekal. Začala mi vykládat, jak ji kamarádka pomáhla třídit tu obrovskou kupu vzkazů na e-mailu ze seznamky.
Ona sama třídila ty ze vzkazníku a její kamarádka ji pročítala meily. Z toho jsem už byl fakt vytočený, že mi vykládá takové zbytečné kraviny. Prý si ze všech vybrala mě a pár dalších. Já jsem byl nejnormálnější a dost jsem se ji líbil, což ona mě moc také, jinak bych ji už po té příhodě o znásilnění poslal přímo do... Vyslechl jsem si to a dost jsem se zasmál, jak mi to líčila. Posléze jsme se domluvili na zkouknutí filmu. Začala se mi svěřovat, jakým stylem sleduje filmy. Prý je vždy jen překliká během pár minut a jde na další. Podívat se na celý film je pro ní ztráta času. Jsem ji odvětil, že z toho nic nemá, jakoby ty filmy neviděla. Ona, že ji to prý nevadí. Z její sbírky jsme vybrali Drive, na který jsme chtěl jít do kina. Dost jsem byl spokojený. Sedl jsem si těsně vedle ní, dívali jsme se a probírali i různá témata. Pak zaklepala její máma. Ona šla ke dveřím a z její mámy vylezlo, že máme prý sex. To jsem vybouchnul smíchy, protože  při představě mít sex, když jsou její rodiče doma a kdykoliv k nám můžou vlítnout, by to byl skutečný adrenalin. Máma odešla a ona se ke mě vrátila. Tentokrát jsem se k ní přiblížil a ona si lehla přimo ke mě. To jsem už začal myslet, že si fakt dáme rychlovku. Dost jsme se osahávali, ale pak na chvíli usnula, tak z toho nic nebylo. Po akci na bytě byla dost ospalá, tak jsem ji musel o sobě vykládat a ona o mě ať neusne. Z filmu jsem neměl totálně nic, ale to jsem v tu chvíli neřešil.
Už byl čas jet zpět domů a i ona chtěla jet někam do Polska s kamarády. Cestlou nazpět k nádraží mi sálodlouze líčila, jak už dohazuje kámošku ke kámošovi pár měsíců. Furt se jí to nějak nedaří a chce je nechat jet bez ní, abych byli na to sami dva. To byli oni, s kterýma měla jet pryč autem...
Rozloučili jsme se a ona se mě zeptala se strachem, jestli ji chci ještě někdy vidět. Řekl jsem ji ano, jelikož se mi hodně líbila a překousl bych i ty její pitomé kecy o znásilnění, divné koukání filmů, matku myslící na náš sex... Pak jsem si ještě týden psali. Chtěl jsem ji fakt opět vidět, jenže se vymluvila, že nemá vůbec čas kvůli školy. Tak to skončilo tak, že jsem se na ní vykašlal a byl jsem nakonec i rád, že to tak dopadlo...
Něco jsem vynechal, jelikož to je i tak dlouhé. Od té schůzky si dávám bacha, co holka říká a v jakém stavu dorazí. Doteď si říkám, jak ji mohlo napadnout mi vykládat o znásilnění její kámošky...

Radek

20 komentářů:

  1. Asi potřebovala tak silný zážitek zpracovat...? A tak se svěřila... a ono je to potom docela jedno, komu se svěří... nevidím na tom nic nelogického; jen je to na první schůzce docela nevhodné - ale možná měla pocit, že už se trochu znáte, když jste si předtím psali...
    L.

    OdpovědětVymazat
  2. Já nevím co je na tom tak děsně zlýho, že je ta ženská ukecaná - dyť je to prostě ženská, ty se nažvaněj, byť to co z nich padá je vedle emotivního výlevu taky odpovídající nějaké té jejich duševní úrovni a inteligenci :)

    A svěřila se ti, neb měla pocit, že jsi jí třeba nějak blízký - to je velké plus. Když tam dělala převlíkačku za věšákem, to bylo další laškování, chovala se normálně flirtovně, že teda šla na rande po fetu asi není moc šťastná záležitost, ale tak proč ne, podle mě kdyby nebyl ten kluk úplnej trouba, tak by mu i dala (pan Radek to teda s holkama ještě zjevně moc neumí :)))


    Bych byla asi děsnej zatracenec, jsem jednou rovnou z oslavy šla dělat zkoušku do auoškoly - jízdu. Jela jsem max na dvojku, městem třicet a všichni byli náramně spokojení jakéže jsem to opatrné děvče :D

    OdpovědětVymazat
  3. Uroven tohoto pribehu je tam zakladni skola, hadam. Opravdu nechapu, proc jste to vubec publikovali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máte za to, že už se vám nelíbí ty moje :-D

      Kolík

      Vymazat
    2. každý příběh má přeci něco do sebe. Tento mi zaujal hlavně tím, jak se dotyčná s kamarádkou radila ohledně odpovědí a společně vybíraly vhodné muže. Působí to na mne velice uhozeně a dětinsky. Hlavně nejvíce fascinující na tom je to, že se Radkovi s tím svěřila :)
      Nevím, kolik jí bylo, ale určitě moc ne, když všechny musí řešit s kamarádkami. Nejspíš to ale vidím moc černě, jsem zvyklá vše řešit sama a po svém, tyhle kroky mi připadají naprosto uhozené a legrační. Něco jako když není člověk svéprávný.

      Kdyby si dala inzerát s tím, že s kamarádkou hledají chlapy, ale inzerát byl přeci situovaný s tím, že hledá muže ONA :)

      Vymazat
    3. Ano, takové společné vybárání působí uhozeně a dětinsky. I Radkův sloh působí uhozeně a dětinsky. Skvěle se k sobě hodí.

      Vymazat
    4. No budu vás muset zklamat, ale tohle vybírání partnerů s kamarádkami není zase až tak ojedinělá situace..... (Bohužel.)

      Na jednu stranu to pan Radek bere (a prezentuje) docela bez humoru, to já mám mnohem peprnější zážitky, a směju se jim pořád (někdy ani ne sama :D )

      Vymazat
  4. Asi budu za hovado, ale já bych si to od ní vyložil jako, že chce prožít něco jako kámoška :-) Hodně ženských sní o znásilnění nějakým pěkným cizincem a některé to chtějí i uskutečnit. Navíc kdyby tam pak běhala ve spodním prádle jen by se mi to potvrdilo :-) Člověk akorát v takové situaci musí umět dobře číst řeč těla a správně z ní vyčíst jestli se brání jenom na oko nebo doopravdy. Je to trochu tenký led ... obzvlášť když se ti dva neznají :-)

    Kolík

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolíku, záleží jak to popisovala... Nicméně mě kdyby někdo vykládal o znásilnění na první schůzce, tak si budu myslet a) co mi tím naznačuje, b) když si něco dovolím, udá mě pak za znásilnění?

      Vymazat
    2. Já bych jí zkusil chytnout za zadeček a pak by se vidělo :-D Buď bych dostal přes držku a výsledek by byl v podstatě stejnej jako u Radka s tím, že bych to zbytečně neprotahoval nebo by se chytla :-)

      Kolík

      Vymazat
    3. Přesně tak, když byla pěkná a jinak byla o ničem, měl ji ohnout a zmizet.:)

      Vymazat
  5. Tenhle příběh má na můj vkus příliš velký procento wtf-momentů. Radek se diví, že slečna vykládá, že nechce spěchat se sexem a proč to řeší na první schůzce. Pak se pozastavuje nad tím, že se před ním schovává, když je ve spodním prádle (ale! zahlédl její podprsenku!). Pak se diví, že slečna u filmu usnula a nedali si rychlovku. Váhá jít na procházku do lesa kvůli bezpečnosti, ale stěžuje si, že se dozvěděl, že tu někoho znásilnili. A věta, že si za to holka mohla sama, ta mě rozsekala hned ze začátku.

    OdpovědětVymazat
  6. Co má to vemeno co 15 minut telefonovat, když je na rande? Dokonce i když jsem s kámošem, tak se s nikym nevybavuju po telefonu. Je to nevhodné.

    CQ

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle je jakýsi divný příběh. A styl jakým to Radek napsal mi moc nesedí, přijdou mi hodně mladí a nevyzrálí oba.

    OdpovědětVymazat
  8. to je z google překladače, ne? :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je dobrý. Před lety mi jedna osmnáctka ze seznamky napsala hned v druhém vzkazu, že se před dvěma týdny přestěhovala do Prahy a hned před týdnem ji znásilnili. Už z fotky vypadala trochu divně, ale řekl jsem si, že jí ještě zkusím napsat. A najednou bum, znásilnění! Hned ve druhém vzkazu. :-D Byla to prostě taková ta typická slepice s inteligencí houpacího koně. Hned po druhém vzkazu jsem se na to vykašlal. Ani by mě nenapadlo s ní jít na rande. Any kdybych byl bůh ví jak zoufalej.

    OdpovědětVymazat
  10. Radek má IQ asi tak 70 a čtení jeho příběhu mě docela iritovalo. Prokousávat se myšlenkovými pochody dementa je opravdu na nervy.

    OdpovědětVymazat
  11. IQ 70 je moc. Buď tahá trávu a už mu sežrala mozek a nebo je pobouchanej od narození.

    OdpovědětVymazat
  12. z každého řádku cítím "white trash", u všech zúčastněných. H.

    OdpovědětVymazat
  13. Wynn Casino Hotel Las Vegas - MapYRO
    Find Wynn 동해 출장샵 Casino Hotel Las Vegas, Nevada, United States, United 밀양 출장샵 States, ratings, photos, prices, expert advice, traveler 아산 출장샵 reviews 서산 출장샵 and tips, and more 창원 출장마사지 information.

    OdpovědětVymazat