Počet zobrazení stránky

neděle 4. listopadu 2012

Možný konec Kolíka v Čechách část první … Překrásná mrcha :-)

Poslední měsíce pro mne byly a stále jsou mimořádně náročné a to jak pracovně tak osobně. Tak nějak jsem na vlastní kůži prožil přísloví o kose, která padne na kámen. Bohužel tou kosou jsem já :-)

Když jsem si jednoho krásného večera řekl, že by to chtělo nějaký nový impulz do života, neměl jsem nejmenší tušení, co mne čeká …. a vědět to, tak možná raději vyhodím iPada i s notebookem z okna …. a ještě přestřihnu bezdrátové vedení internetu :-)

Ale pěkně popořadě.

Jednoho večera jsem si otevřel pár seznamek v rubrikách sex/flirt. Když jsem se prokousal nesmyslnýma inzerátama … jako třeba:

Příjemný den Všem Pánové,kdo bude číst můj inzerát.Hledáš též kamarádku s výhodam.. jako milenku nic víc. Ráda vztah takový o sexu a dnes není nic zadarmo :-) takže kamarádku si musíš pane udržovat jak finančně- tak i dobrý postelový panáček ;-) Nejsem náročná ale doba je taková- když né láska tak co nemít takový vztah.. Takže muži ve věku nejlépe od 27-45 let max když bude fešák tak pajda,... Mám ráda Pražáky

Ve zkratce: sama v cizím městě, mající fajn přítele (nechci měnit!!), jenž na mě nemá čas, nudím se, hledám zábavu (sport rychlá auta, motorky), chci zajistit zábavu, drahý dárky, nákupy a taky trochu adrenalinu, cítít se, že mě někdo dobývá. Svým způsobem je mi Tě předem líto, protože nenabízím ani sex, ani vztah. Dalo by se to nazvat zábavným flirtem s nejasným výsledkem, hlavně pro Tebe :)Odepíše jen blázen. 171cm/23let/studentka/sportovní postava/černovláska/charisma ;) Odpověď pouze s foto

(docela by mne zajímalo, jak vypadají autorky těchto inzerátů a jaký zoufalec na tohle odpoví :-)

Našel jsem pár docela zajímavých výzev (v jednom případě zajímavé foto ve druhém zajímavý text inzerátu). V těchto rubrikách odpovídám spíš tak ze sportu a zvědavosti, protože se mi snad ještě nikdy žádná ženská neozvala zpět. Většinou si mou odpověď ani nepřečetly.  Jenže tentokrát tomu bylo jinak. Napsal jsem ženské, která měla v popisu, že hledá zábavu a fotku svojí postavy, která je řekněme více než přitažlivá. Rovnou jsem přihodil svoje nejlepší foto :-)

Kupodivu mi hned druhý den přistála v mailu odpověď, jestli bych mohl být tehdy a tehdy v jednom, shodou okolností i mém oblíbeném podniku. Pro jistotu jsem si napsal o telefon a hned jak přišel email tak jsem na ten telefon zavolal. Měl jsem podezření, že je to nějakej chlap co si dělá srandu. Z druhého konce éteru se ale ozval docela sympatický ženský hlas …. datum, čas a místo jsme si tedy potvrdili.

Když se přiblížil den D tak jsem se pořádně vydrbal, navoněl, oholil, vyšlechtil a vyrazil na očekávané rande. Jakmile jsem dorazil na místo, tak mi přistála SMS, že se moc omlouvá, ale bude mít hodinové zpoždění. Napsal, že OK, že jsem už v kavárně a počkám. Po hodině a půl už jsem měl přečtený všechny novinky a blogy co jsem kde našel. Když už jsem se chtěl zvednout, zaplatit a vypadnout, tak se ve dveřích zjevila neuvěřitelně krásná ženská. Vůbec poprvé přišla na rande holka, která vypadala mnohem lépe než na fotce a to tak, že opravdu radikálně lépe. Cca 180 cm vysoká, sportovní postava, nádherný prsa, husté dlouhé havraní vlasy a zelené oči (těch jsem si všiml asi až po dvaceti minutách, kdy jsem se donutil koukat někam jinam než do jejího výstřihu :-) V první chvíli mne napadlo, že to asi není ona, tohle byl typ ženský, která když se podívá na chlapa tak je z něj minimálně na 30 minut slintající idiot, který v zápětí vyplní jakékoli její přání … bylo mi proto hodně divný, že by někoho hledala zrovna přes internet. Ona, ale neomylně zamířila ke mně, podala mi ruku, představila se, dala mi pusu a hned prohodila: „Na fotce teda vypadáš líp“ naštěstí jsem se trochu vzchopil … a zmohl jsem se jen na: „Já vím :-)“. Dali jsme si kávu a ona začala mluvit o sobě. Dozvěděl jsem se, že je z velmi bohaté rodiny. V rodinném portfoliu mají několik firem s opravdu velmi zajímavým ročním obratem. Na ní bylo rozhodně vidět, že nemá hluboko do kapsy. Docela jsem koukal. Po chvíli jsem si uvědomil, že mi vlastně dává najevo, že ona je NĚKDO a čeká co já na to. Tak jsem zase chvilku machroval já a tentokrát se mi na chvilku zdálo, že zase pro změnu kouká udiveně ona. Takže jsme si ještě takhle chvilku měřili pinďoury, než jsme se dostali konečně k jiným tématům jako hudba, umění, sport atd. Dozvěděl jsem se, že má osobního trenéra a čtyřikrát do týdne je ve fitku (proto tak krásná postava :-) a také, že máme hodně společných řekněme … zájmů :-) Na internetu hledá údajně někoho proto, že je to adrenalin a větší zábava. Celkem jsem byl přesvědčený o tom, že rande probíhá opravdu dobře. Poprvé jsem chtěl porušit svoje pravidlo jedné hodiny na první rande a zůstat s ní déle. Nakonec jsem to ale neudělal, poděkoval jsem jí za příjemně strávený čas a vyrazil jsem domů. Z rande jsem byl nadšenej. Cestou domů jsem jí napsal ještě SMSku s komplimentem na kterou mi odpověděla také komplimentem. Tak jsem jí rovnou napsal, kdy se sejdeme příště … na tu už mi ale odpověď nepřišla, zkusil jsem pak ještě jednu SMS … také bez odezvy.

Musím přiznat, že cca dva dny jsem jí měl doslova plnou hlavu. Úplně mne pobláznila. Za dva dny už jsem se naštěstí pomalu začal vracet do svého šovinistického normálu a cca za týden, už jsem to měl v hlavě uložené jen jako fajn rande bez úspěchu na mé straně. Řekl jsem si, že se mi holt taky nepodaří ulovit všechno a že v tomhle případě je to možná dobře.

Jenže cca za 14 dní mi najednou od ní přistála SMS jestli večer nemám čas. Napsal jsem jí, že bohužel večer už něco mám, ale můžu třeba zítra. Následovala zase odmlka, když jsem jí zkoušel volat tak mi nebrala telefon. Za cca tři dny přišla opět SMS s návrhem místa a času. Tentokrát už jsem čas měl tak jsem napsal, že můžu a budu se těšit. Následovala velice příjemná večeře, sex …. a zase několikadenní rádiový klid. Byl jsem z toho trochu zmatenej, ale usoudil jsem, že asi zkouší mojí trpělivost a taky si tak trochu hrajeme na to, kdo bude tahat za delší konec provazu :-) Původně jsem totiž pomýšlel jen na nějaký „příjemně“ strávený čas, ale tady bych skoro zkusil i něco víc. Oba jsme se shodli, že na rande dorazil protějšek nad rámec našich původních očekávání a že zkusíme víc než jen sex :-) Postupně se ale ukázalo, že naše soužití by tak nebo tak nebylo možný. Jestli mi ještě jednou někdo bude vyprávět o tom jak je potřeba si najít protiklad tak ho kopnu do koulí :-) Strávil jsem s ní plus mínus měsíc a myslím, že si pomalu můžu na hlavě hledat šedivé vlasy :-) Z mého pohledu byla prostě děsná. Na rande přišla vždycky těsně před tím, než jsem se chtěl zvednout a odejít, protože už jsem tam tak dobrou hodinu tvrdnul. Jednou jsem zkusil schválně přijít později, abych nečekal a jak na potvoru to ona stihla včas … už po 15 minutách mi napsala, že si udělala jiný program. Pak se mnou dva dny nemluvila :-) Ani by mi nevadila nedochvilnost, mnohem víc mně štval neproduktivně strávený čas, kdy jsem mohl dělat něco jiného než sedět v kavárně a číst zprávy a blogy. Pozdě chodila samozřejmě i do kina nebo do opery (mimochodem Carmen s Kalivodovou v Národním divadle není špatná …. akorát předehru jsem neviděl/neslyšel :-) Před Národním už jsem byl tak naštvanej, že jsem chtěl říct jedné krásné blondýnce, co tam taky evidentně marně čekala na včasný příchod partnera, jestli nepůjde se mnou :-) Ty pozdní příchody bych možná i přežil, ale u toho to nekončilo. Jednou mi třeba napsala SMS že se mnou potřebuje naléhavě mluvit a pak mi čtyři hodiny nebrala telefon. Předčasně jsem ukončil poměrně důležitou obchodní schůzku a jel za ní, abych zjistil, že usnula ve vaně a zapomněla si zapnout zvonění na telefonu. Takových kousků mi provedla ještě několik, až přišel vrchol všeho. Napsala mi, že paří v Brně, ať tam za ní přijedu a počkám na ní někde v centru v nějakém baru, že půjdeme pařit spolu. Vzal jsem auto a vyrazil. Po cestě jsem zavolal kamarádovi ať se mi přes 
booking.com podívá na nějaké hotely v Brně. V Brně jsem pak asi hodinu čekal v centru v baru, když mi přišla SMS, že jela zpět do Prahy, jestli bych nekoupil nějakou pozdní večeři a nepřijel k ní domů. No kolem půlnoci už to byla docela výzva, ale něco jsem sehnal. Když jsem se blížil k jejímu domu, přistála mi SMS ať se nezlobím, ale že jde spát a uvidíme se zítra. To už jsem si řekl a dost. Ona byla furt v pohodě a já lítal jak čokl. Začal jsem mít podezření, že mi to ta mrcha dělá schválně. Poslal jsem jí SMS, že končíme. Jel jsem domů, otevřel lahev koňaku a nalil si pořádného panáka. Cca za 30 minut mne z letargie vytrhl zvonek. Stála na chodbě a na sobě měla jen kabát, vysoké kožené boty na podpatku a jinak nic. Tuhle chvíli jsem, přiznám se, ještě nezvládnul, ale hned jak odešla, napsal jsem jí, že to bylo naposled. Zase přišla, zkoušela nejdřív sex, pak slzičky a nakonec vyhrožovala, že toho budu litovat. V zájmu mého duševního zdraví jsem tohle ale prostě musel vzdát. Asi mi to teda schválně nedělala, jen prostě byla taková až moc free a pro mne naprosto nepoužitelná povaha.

Někdy bych jí fakt nejraději jednu lísknul, ale mlátit ženskou někde jinde než v posteli se mi příčí :-)

Kolík

27 komentářů:

  1. Ty jsi chlape ze sebe nechal dělat smetáka :-)
    Vys*al bych se na ni, už kvůli těm pozdním příchodům, ok, může se občas stát, ale píšeš, že to bylo skoro pravidlo.
    Celkový dojem: Rozmazlená *íča.

    OdpovědětVymazat
  2. Musím se k tomu taky vyjádřit. Skvělá práce, když si seženeš krásnou holku, zvlášť krásný brunetky jsou cenný:) Překrásná holka má v sobě obvykle hodně ženské energie - chaos, příroda, náladovost. Stejně jako příroda. No a tys tu ženskou energii prostě nezvládl. Proč se s ní rozcházet? Vždyť chlap potřebuje v životě tady tenhle faktor náhodnosti nebo je pak život nuda. Doporučoval bych ji nebrat tolik vážně, kašlat na ní dvojnásob. Chovat se prosě podobně jako ona. Když ona přijde pozdě, já už jsem na rande s někým jiným, když mě za něco prudí, obrátit to proti ní:) jinak well done :) Vašek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dám šanci zase někomu někomu jinému. Mně to fakt stačilo :-)

      Kolík

      Vymazat
  3. :-D Kolíku, ber to jako zajímavou zkušenost a zážitky. Jinak fajn že jsi zase napsal. (ren.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušel jsem pro vás napsat něco jen tak, aby řeč nestála, ale nešlo to, napsal jsem hroznou slátaninu. Musel jsem holt zase počkat na to, co napíše můj život :-)

      Kolík

      Vymazat
  4. Jak se u nás říká - měla Tě na salámu :) Ale tipuju, že zkusit to takhle udělat Ty, už se v životě neozve. Takzvaná andělská mrcha, no :) Zažila jsem něco podobnýho - hezkej chlap, majitel reklamky, VŠ. Když jsem jela na schůzku a konečně se přes dopravní zácpu doplazila na místo setkání, volal mi, že už tam není, že jel domů a mám přijet úplně jinam. Šla jsem si nejdřív do Vaňkovky :) a pak na hodinu posedět do jednoho baru. Viděli jsme se potom asi ještě 4x, ale ztroskotalo to na tom, že byl o 25 let starší než já.

    Alice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si to právě taky myslel, že mne má buď jak píšeš na salámu nebo mi to vyloženě dělá schválně, ale ten konec byl docela dost nepříjemnej, takže to spíš přičítám její nešťastný povaze. Někdo takovej prostě je a těžko s tím něco naděláš. Sem tam i znovu napíše, ještě dneska ráno mi přišla nahatá MMS jestli bych to nechtěl ještě zkusit :-) Už na to neodpovídám.

      Kolík

      Vymazat
    2. Zase se tím ale vysvětluje, proč je takhle hezká ženská sama. Co když ale taková doopravdy není a jen tím chtěla zaujmout? Máš to otestované? Třeba jen v Cosmopolitanu vyčetla, že muži milují potvory a snažila se podle toho chovat :)

      Alice

      Vymazat
    3. Jo, tak to proč je sama se tím samozřejmě vysvětluje, tohle dá totiž opravdu málo kdo :-) Vypadala spíš jak holka z titulní stránky než jako čtenářka, ale co já vím ... každopádně to teď může zkoušet s takovejma radama zase někde jinde :-)

      Kolík

      Vymazat
    4. Otázkou je, jestli je taková chaotická i v práci, nebo jen v osobním životě. A jestli i nějak pracuje, nebo je povoláním dcera. Ty jsi psal v úvodu, že padla kosa na kámen. Mě z tvých příspěvků ale vyplývá, že si sice možná užíváš a nevážeš se, ale jinak že nepředvádíš to, co slečna (chodíš pozdě, odvoláváš schůzky, atd.).
      (ren.)

      Vymazat
    5. V práci jsem jí neviděl tak to můžu těžko posoudit. S tou kosou na kámen jsem to myslel tak, že já občas ženským taky něco provedu a tady se mi to tak trochu vrátilo :-)

      Kolík

      Vymazat
  5. Kolíku, po přečtení mě napadlo: a) seš vůl, b) neměl bys tak myslet pérem. Říká se závistí sic milá a spolehlivá, ale vizuálně velice podprůměrná holka :-)
    O.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, že bych neměl myslet pérem, ale docela dobře to shrnul můj kamarád. Vůbec největší průser pro muže je, když zjistí, že má u ženských zelenou. Idální je stav, kdy ho pošle 19 ženských do řiti a s tou dvacátou zůstane. Horší je, když ho pošle do řiti jedna a 19 ne .... to je pak skutečný problém :-)

      Kolík

      Vymazat
    2. A vůbec neměj tak malé mínění o sobě ... každá ženská je krásná pokud se tak cítí ... tak s tím něco udělej ;-)

      Kolík

      Vymazat
  6. Přiznám se, že se škodolibě raduji. Zas přibudou nějaké nové historky, tedy pokud nebude nutná delší rekonvalescence. Dost to tu upadlo :-)

    R

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já hlavně doufám, že to přežiju :-)

      Kolík

      Vymazat
  7. Tak tohle je jasná "povoláním dcera", jak už tady někdo výše napsal. Sice má rodina v portfoliu firmy se zajímavým obratem, ale tahle slečna se na jejich vybudování pravděpodobně nijak nepodílela a o skutečnou práci skutečně zřejmě ještě nezavadila. Tohle chování, které má všechny znaky totální absence pracovních návyků, slušnosti a respektu k ostatním lidem tomu totiž celkem jasně naznačuje.
    Další věc je ten trénink 4x týdně. Neznám moc lidí, co by si tohle mohli časově dovolit v kombinaci s výše uvedenou "pracovní" morálkou a nočními tahy:-)
    Jinak, holt se někdo umí narodit, no...ale na každého jednou dojde...

    OdpovědětVymazat
  8. Ty si jak hard na holi Kolíku, takhle nás chlapi reprezentovat. Máme snad víc sebeúcty, než se nechat oblbnout nějakou pipinou, ne? Doufám, že aspoň ten sex stál za to:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že jsem dopadl ještě relativně dobře :-) Sebeúcty mám dost, myslím že mnozí jiní muži na mém místě by dopadli o dost hůře :-) S tím oblbnutím to je těžký, zkus napsat NE na MMS kde je nahá s textem, že na tebe čeká jako tvoje čubka co udělá cokoli :-) Příroda je prostě mrcha!!

      Kolík

      Vymazat
    2. Od jednoho známého jsem pro tento typ žen slyšela termín "pornodívka". A vysvětlení, že s těmi se rozhodně nemá chodit (= vztah), cokoli jiného ano.

      R

      Vymazat
  9. Koliku, tvoje sebrane spisy bych si prala pod stromecek :) genialni... Kazdy chlap potrebuje tohle aspon jednou zazit, tak to mas za sebou ;) Myslim, zes z toho podle popisu slecny nevysel az tak spatne. A o sexu s ni nic nepises...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sex byl hodnĕ dobrej, jinak bych se s ní tak netrápil a ukončil bych to dřív ;-)

      Kolík

      Vymazat
  10. Varovani pred seznamkou eDarling

    Dobry den,
    pokud uvazujete o clenstvi na seznamce eDarling.cz, tak si prosim, dejte pozor! Budete muset platit a to nemale penize a vypovezeni sluzby nejde – clenem MUSITE BYT ROK i kdybyste nechteli! Totiz: abyste mohli sluzby plnohodnotne pouzivat (cist zpravy, koukat na fotky, reagovat na otazky, atd.) MUSITE se stat VIP clenem, coz je placene – a ne zrovna levne! Pisou mesicne, ale v podstate se jim ZVAZETE na rok! A hlavne, Vase clenstvi neni vubec jednoduche zrusit!!!

    Mne po roce uzivani sice prislo upozorneni o vyprseni rocniho clenstvi (par dni predem), a at zaplatim DLUZNOU CASTKU (pritom NIKDY v prubehu neprisla zadna vyzva k platbe!), ale nez jsem na tento email stihla reagovat, tak mi jiz chodily vyhruzky, ze jsem nezaplatila a ze vse predaji prislusne inkasni spolecnosti.

    Jeste pred zaplacenim, jsem jim psala email s dotazem, za jake je to obdobi a ze chci clenstvi ihned zrusit. Bez reakce. Hned jsme tedy RADEJI zaplatila. Ale tim jsem se bohuzel znovu AUTOMAICKY dostala na ucet, coz pro ne znamena, ze jsem „…prostřednictvím svých osobních údajů a své IP-adresy uzavřela smlouvu o VIP členství…“. Po zaplaceni mi tedy SAMI (i pres predhozi prosbu o ukonceni clenstvi) znovu aktivovali me puvodni clenstvi („…že jsme održeli Vaši platbu a Vaše VIP členství bylo opět aktivováno…“), ktere bylo mnou vedome sjednano na 1 rok. Tak jsem ZNOVA psala, ze to chci zrusit, ze to jiz nechci vyuzivat a zase platit za cely dalsi rok. Na to mi ovsem napsali, ze mi to zrusi za rok, ze jsme propasla lhutu, kdy jsem se mohla odhlasit (tohle jste nekdy slyseli??) a ze tedy me clenstvi zrusi az za rok – to znamena, ze to MUSIM OPET CELY ROK PLATIT!! Opakovane jsem zadala o zruseni clenstvi, ze uz nechci platit, ze sluzbu nevyuzivam. A oni mi neustale pisou, ze maji nejake podminky pro kazdeho stejne a ze to nejde („…Jistě chápete, že nemůžeme dělat výjimky z těchto pravidel, která platí pro celou naši uživatelskou komunitu…“). Muzu se nejak branit? Chapala bych vypovedni dobu 2mesice, ale oni mne NUTI byt clenem cely dalsi rok, za ktery mi pak poslou opet ucet 3500,–) a zaplatit to musite jinak vyhrozujou („…předáme pohledávku inkasní společnosti, která zahájí právní kroky…“)). Nikam se nedovolate, tel. maji uvedeny jen do Nemecka, odpovidaji jak kolovratek stale dokola. Pripomina mi to praktiky ala „smejdi“, kdy vas na neco nalakaji a odstoupit od smlouvy pak nelze.

    Pokud presto chcete byt clenem teto „VIP SEZNAMKY“, udelejte to radeji tak, ze v den kdy si sluzbu aktivujete, to radeji IHNED vypovezte (oni vas prinuti platit to cely rok), ale aspon budete mit jistotu, ze tak zaplatite pouze 3500,–Kc i v pripade, ze to nebudete chtit uz vyuzivat. Rok totiz utece velice rychle, vy se zrovna par dni nekouknete na mail, a najednou mate na krku inkasni spolecnost a jistotu, ze za rok MUSITE platit zase, prootze jsem propalsa jaousi jejich lhutu, kdy jste se mohli prece odhlasit..

    Byla jsem plna nadeji, ze jde o seriozni seznamku, ze to vypada moc dobre – viz reklamy v TV, na internetu, atd… A zatim – jsem velice zklamana timto vynucovacim rezimem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že tyhle placené seznamky jsou tady aby generovaly zisk majitelům a ne aby seznamovaly.... jak b2 nebo eDarlilng... všemjde jen o $

      Vymazat
  11. Naprosto luxusni clanek. Ani nevis jak moc ti rozumim. Posledni dva mesice zazivam neco podobneho. Skacu jak pejsek, sex je uzasnej ale ty nervy za to nestoji. Pristi patek bude vylet do Francie a pak snad uz konec. Neda se to :(

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý den, tady je rychlý, jen v případě, že zoufale potřebujete kouzelné kouzlo, které vám pomůže oživit váš rozpadlý vztah, je opravdu všestranný, soucitný a spolehlivý, pokud jde o kouzlení. Doktor Egwali pravopis domů je tou pravou volbou pro vás. Kontaktujte ho a vysvětlete mu, a mohu vás ujistit, že zbytek by byl úplnou magií, můj milostný život byl na pokraji zhroucení, dokud jsem si neobjednal milostnou frázi, jsem dnes živým svědkem, proto používám toto médium k dejte světu vědět o tomto velkém doktorovi čarodějnic, který mi přinesl klid a pohodu, promluvte si s ním ještě dnes a nechte své emocionální obavy zahodit.
    Oslovíte ho na těchto kontaktech!

    WhatsApp: +2348122948392
    Kurýr: dregwalispellbinder@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Pan Pedro šel nad rámec svých požadavků, aby mi pomohl s mou půjčkou, kterou jsem použil k rozšíření mého pilíře, byli přátelští, profesionální a absolutní drahokamy, s nimiž pracovali. Doporučuji každému, kdo hledá půjčku, aby se spojil. pedroloanss@gmail.com.

    OdpovědětVymazat